Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa - Hedef 💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,222
7,479
113
Geç yansıtıyorlar mail dekont filan uğraştırırlar hesaba geçmediğinde. Aynen hesap kiralayıp sonradan dolandırıldım diyip şikayet ederlerse birde o hesaptan çekim gelirse vay haline. Yatirima sıkıntı olmaz ama çekimler problem. Kriptoya geçecem yakın zamanda.
Dost artık yatırımida cekimide havale ile kesinlikle yapmam bitmiştir benim. İçin bide bunun için basinzki belaya sokarsak bittimiz andır dikkat etmek lazım

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,913
13,144
113
En azından kendi hesabından bankaya çekiyorsun en fazla idari ceza yersin. Diğer i sıkıntı hesap kiralayan şikayetçi olursa o hesaptan çekim gelirse büyük problem
Arkadasimin patronu holigandan 13milyon kazandi kripto cekim yaptilar ertesi gun kapandi. Parayi verip hesabi kapatiyorlar en fazla. Digeri daha sikinti dogru

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,457
29,750
113
Dost artık yatırımida cekimide havale ile kesinlikle yapmam bitmiştir benim. İçin bide bunun için basinzki belaya sokarsak bittimiz andır dikkat etmek lazım
1.2 güne kadar havale işini bırakacam hesap onayı bekliyorum ikamet e devlet de gözükmüyor onu onaylatacam çözdükten sonra

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,143
113
Sikinti yok ben yanlisimdir. Ama kimse burda hos sohbete gelmiyor nacizane aklinda bulunsun.
Ben sana en son konuda dedim merak etme ben sana ulaşırım gunu gelince diye de bende o günden sonra iflah olmadım valla fatura parasi bile bulamaz hale geldim son dönemde nba fena optu beni ama ben sana söz verdim ve o sözü gunu geldiğinde kazanc olduğunda sana ispatlicam dost ben seni severim valla

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,913
13,144
113
Ben sana en son konuda dedim merak etme ben sana ulaşırım gunu gelince diye de bende o günden sonra iflah olmadım valla fatura parasi bile bulamaz hale geldim son dönemde nba fena optu beni ama ben sana söz verdim ve o sözü gunu geldiğinde kazanc olduğunda sana ispatlicam dost ben seni severim valla
Yav vallahi konu o degil sadece hakan gibi adamlara yediriyonuz insan cileden cikiyor 😆😆

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,457
29,750
113
Arkadasimin patronu holigandan 13milyon kazandi kripto cekim yaptilar ertesi gun kapandi. Parayi verip hesabi kapatiyorlar en fazla. Digeri daha sikinti dogru
Havale dediğim gibi kesinlikle bırakacağım 1.2 güne Kripto ile artık işlemlerim. Havale olmaz olmaz bı yerde patlar kaçarı yok artık. Eskiden olsa cekinmezdim ama devlet kafaya koymuş

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,143
113
Yav vallahi konu o degil sadece hakan gibi adamlara yediriyonuz insan cileden cikiyor 😆😆
Hakan haric seçtiğim adamlar bu forumda emeği geçen adamlardi valla hakanın kendi cebinden oynamadığınida biliyorum ben sahsi kendi konu açtığım zaman ole insanlara odul vermiyorum zaten

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,913
13,144
113
Havale dediğim gibi kesinlikle bırakacağım 1.2 güne Kripto ile artık işlemlerim. Havale olmaz olmaz bı yerde patlar kaçarı yok artık. Eskiden olsa cekinmezdim ama devlet kafaya koymuş
Devlet diyor ki biz yiyecez paranı baskasi yiyemez. Neyse hakkikizda hayirlisi shellac siyaset yapiyon diyr banlamadan kapatayim konuyu.

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,913
13,144
113
Hakan haric seçtiğim adamlar bu forumda emeği geçen adamlardi valla hakanın kendi cebinden oynamadığınida biliyorum ben sahsi kendi konu açtığım zaman ole insanlara odul vermiyorum zaten
Neyse tatli dilin yine gonlumuzu aldi bosverelim. Hep parasizliktan bunlar 😆

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,457
29,750
113
Devlet diyor ki biz yiyecez paranı baskasi yiyemez. Neyse hakkikizda hayirlisi shellac siyaset yapiyon diyr banlamadan kapatayim konuyu.
15 yıldır havale yatırım çekim yapan birisi olarak tek sıkıntı yaşamadım ama bu saatten sonra devam edersem sıkıntı yaşayacağımı hissediyorum nedense . Hislerimde de pek yanilmam o yüzden havale bitmiştir benim için

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,143
113
15 yıldır havale yatırım çekim yapan birisi olarak tek sıkıntı yaşamadım ama bu saatten sonra devam edersem sıkıntı yaşayacağımı hissediyorum nedense . Hislerimde de pek yanilmam o yüzden havale bitmiştir benim için
Bende ayni dusuncedeyim valla bende o yüzden yasala gectim

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,913
13,144
113
Ben de tam tersi son 1 sene haric hic havale yapmadim. Son 1 senedir paso havale yapiyorum simdilik sikinti yok bakalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...