Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa - Hedef 💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cibooo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
860
269
83
Valla helal olsun kazancın daim olsun dost

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,458
29,752
113
Dost bir kaç kişi arasından bize de yer var mı yoksa başımızı öne eğip gidelim mi geç kaldık biliyorum
Dostum özelden ulaşmam gereken kişiler var son zamanlarda destek attılar prensip olarak önceliği onlara veriyorum takip edip etmemesi önemli değil. Kazanç biraz daha yüksek olsa idi konudan da 3.4 kişi seçecektim.ama tek kişi seçtim birdakine inşallah

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89,059
17,952
113
Dostum özelden ulaşmam gereken kişiler var son zamanlarda destek attılar prensip olarak önceliği onlara veriyorum takip edip etmemesi önemli değil. Kazanç biraz daha yüksek olsa idi konudan da 3.4 kişi seçecektim.ama tek kişi seçtim birdakine inşallah
Teşekkürler

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,239
7,486
113
Uzun süren Şanssızlığı kırdın Tebrikler dost

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,144
113
Tebrikler dost nba basladi oraya geçtik sende kimse yokken kazanmissin puaha

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,144
113
Dost bir kaç kişi arasından bize de yer var mı yoksa başımızı öne eğip gidelim mi geç kaldık biliyorum
Hakan cidden snaa soracam sorcaam unutuyorum sürekli sen bu forumda sadece neden sürekli isteyen taraftasin neden hiç vereyim demiyorsun bak ben ve sen 2 saat once odul aldik o yuzden mulayim in rolünü takip etmedim 2 kuruş para elime geçti diye sende aldin ama yine istiyorsun

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,144
113
Herkes arkada bekliyor görünmüyor dost
Yok nba izliyordum ben ilk yarılar bitti geldim mulayim e bana da odul ver desem verir zaten konuda olsak veya olmasak zorda olursak zaten mulayim gereğini yapar bizde de olsa aynı şekilde yaparız

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,458
29,752
113
Yok nba izliyordum ben ilk yarılar bitti geldim mulayim e bana da odul ver desem verir zaten konuda olsak veya olmasak zorda olursak zaten mulayim gereğini yapar bizde de olsa aynı şekilde yaparız
Sana da ulaşacaktim ama limit tükendi gündüz birşeyler yaparsam aklımdasın 🤚

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
130,225
91,863
113
Tebrikler reis kazancın daim olsun 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...