Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling murobaşkan | Kasa 500 Hedef 5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,329
17,300
113
Ya babacım sen beni hiç mi tanımadın orda adam bana bir şey dedi yaptık arkadaş zıpladı liste yapayım diye alıntı yaptım dedim ben yapıyorum beğendi liste yi yaptım adamlar kesene bereket dedi olay bitti 10 dk sonra 3 farklı insan ile liste paylaşıyor ben haksızlık etmem diğer arkadaş gibi felan diyor sen yazıları ya tam okumadın yada tam anlamadım bende diyorum neden böyle bir şey yapıyorsun diyor bana görmedim ya abim görmediğin şeyi nasıl beğenebilirsin sonra diyorum tamam uzatmayalım gece gece gerginliğe gerek yok adam bana diyor senden 4 yaş büyüğüm saygılı ol ne hakaret ettim ne saygısız bir yazı yazdım üstüne sen geldin onu saçma sapan savunuyorsun Allah aşkına burda bende nerede suç günah var ??
Cihoo inceyi alamamissin diyorum siklmisin sklmisi mı olur konuyu dönüp dönüp başa alıyorsun hala kardesm bende anlamıyorum şuan gergin biri varsa yine sensin konu kapandı btti gtti şal artk

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,537
32,695
113
Kanka çok duygusal bı adamsın sen ya bu kadar duygusal olma
Şuanda bana kanka diyorsun bonus konusunda beni tanımamana rağmen gelip lavuk felan yazdın admin sildi bilmem hatırlarmısın duygusallık ile alakası yok bu durumun yinede ben sana karşı bir
Tane hakaret içeren yazı yazmadım hayırlı geceler

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,537
32,695
113
Cihoo inceyi alamamissin diyorum siklmisin sklmisi mı olur konuyu dönüp dönüp başa alıyorsun hala kardesm bende anlamıyorum şuan gergin biri varsa yine sensin konu kapandı btti gtti şal artk
Neyse abi
Gerek yok gerçekten de canım sıkkın yoksa böyle sağa sola kudurmuş köpek gibi saldırmam herkesin gecesi hayır olsun kendinize iyi bakın

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,732
37,758
113
Şuanda bana kanka diyorsun bonus konusunda beni tanımamana rağmen gelip lavuk felan yazdın admin sildi bilmem hatırlarmısın duygusallık ile alakası yok bu durumun yinede ben sana karşı bir
Dur bende hatırladım skmdı sen bıkere bır sıte konusu actın senın sıten dıye konusuldu sana kac ksre sordum gormezden geldın o neydı

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,416
33,253
113
Dalga mı geçiyorsun ne iciyon ne yiyon sen ben hayatımda hiç bı kere lavuk kelimesini kullanmam ne sanalda ne dışarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...