- 33,114
- 12,602
- 113
35
Açayım kardeşimin gözlerini ayıp ediyorsunHe gözler sıkıntılı malûm
işte Allah bize akılı boş yere vermemiş onu isteyenler yapanlar da akıl yok malesefKara istisnalar kaideyi bozmaz sen birde diğer insanlara sor bize bile hergun 5-6 kişi yaziyor sigaram bitti kötü durumdayım diye gerisini sen dusun
Rakı mı gol mü abi ne geliyor 😁Geliyorr
Enişte adam totemci rolcu değil, paranın tamamını riske atmak istememiştir 1-2k cebine kalsa günü kurtardim diyecekBenim bildiğim muro delikanlı mert adamdı 7k basardı buraya korktu mu ne yaptı anlamadım
Yaşa doğrusu böyleDoğru dedin kral @bedof34
Kac cocuk olması laxim 3 cocuk yetrmi evdr ac olarakDoğalgaz faturası revaçta bu sıra denenir
Kafasına göre bizlik sıkıntı yokEnişte adam totemci rolcu değil, paranın tamamını riske atmak istememiştir 1-2k cebine kalsa günü kurtardim diyecek
Rakı rakı gol tek dost la Muro dosta gelsinRakı mı gol mü abi ne geliyor 😁
iyi dedin kral @bedof34 ağa etiket olayı iyiymiş ya sana saralım biraz 😂Enişte adam totemci rolcu değil, paranın tamamını riske atmak istememiştir 1-2k cebine kalsa günü kurtardim diyecek
Atsın da her türlü wonUlan kongo.. atsa 20k 3 kusur oran Max limitten gitmiş olacak içim yanacak. Atmazsa muronun kupon gidecek 😀😀 çok ters denklem oldu bu
enişte üzülerek belirtiyorum yoksun okonun şeyinde .Kafasına göre bizlik sıkıntı yok
Atsın tek dostUlan kongo.. atsa 20k 3 kusur oran Max limitten gitmiş olacak içim yanacak. Atmazsa muronun kupon gidecek 😀😀 çok ters denklem oldu bu
8 kişiye beni almadıysa liste yapmayı bilmiyordur ilk 3 mesajda ben varım zaten canı sağolsunenişte üzülerek belirtiyorum yoksun okonun şeyinde .