- 70,965
- 37,498
- 113
O değil de şaka maka bir yana da harbiden çok sıkıntıdayım ya Adam yanımda bugün kafasını kırıyor Biz parasızlıktan adama bakıyoruz😀tamam onu hallet geri dön bize ondan sonra himmet bi parmak atmak lazım![]()
O değil de şaka maka bir yana da harbiden çok sıkıntıdayım ya Adam yanımda bugün kafasını kırıyor Biz parasızlıktan adama bakıyoruz😀tamam onu hallet geri dön bize ondan sonra himmet bi parmak atmak lazım![]()
bize hiç ısmarlamıyorsun murom çizdim üstünüGeçen 2 paket sigara ısmarladım himmetime
Sana da ısmarlamıştımbize hiç ısmarlamıyorsun murom çizdim üstünü![]()
gelir inş la bi gole kalmıssın süre de varO değil de şaka maka bir yana da harbiden çok sıkıntıdayım ya Adam yanımda bugün kafasını kırıyor Biz parasızlıktan adama bakıyoruz😀
hatırlamıyorum yaşlandıkSana da ısmarlamıştım
Yiğidi öldür hakkını yeme sana paket ısmarlamıştım unutmam Tek Tek deftere yazıyorum ya🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣bize hiç ısmarlamıyorsun murom çizdim üstünü![]()
Bize gelince otogarda kalıyorum diyosun millete sigara ha muro vay be 😅Sana da ısmarlamıştım
Yok ya yemin ediyorum anımı yakalıyorlar mesela kottan para yapıyorum yatıp çekimli ya o arayı yakalıyorlar o arayı yakalamam lazım beni🤣🤣🤣🤣🤣Bize gelince otogarda kalıyorum diyosun millete sigara ha muro vay be 😅
yalanını yiyim senin hadi öyle olsunYiğidi öldür hakkını yeme sana paket ısmarlamıştım unutmam Tek Tek deftere yazıyorum ya🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ulan tam simdi holiden bomban gelio yaziyordum geldinBize gelince otogarda kalıyorum diyosun millete sigara ha muro vay be 😅
Sorma muroo az daha konussa kredi cekip ben aticam puhahhaBize gelince otogarda kalıyorum diyosun millete sigara ha muro vay be 😅
Üst olmasını beklıyorum 500 atacak muroulan tam simdi holiden bomban gelio yaziyordum geldin
Vallahi atarsan çok iyi olur🤣Sorma muroo az daha konussa kredi cekip ben aticam puhahha
Tehlikeli biriSorma muroo az daha konussa kredi cekip ben aticam puhahha
rulet ne olduÜst olmasını beklıyorum 500 atacak muro
Ben her yerde tehlikeyim ya holi emeğimizle kazanıyoruz rol takip ediyoruz🤣Tehlikeli biri
Bu şekil sevinçli geldiğine göre güzel koymuşrulet ne oldu
sanmiyorumBu şekil sevinçli geldiğine göre güzel koymuş
Kırmızı giriyorum siyah geliyor siyah giriyorum kırmızı mk 2 sını kapatıyorum 0 gelıyor inatlaşıyoruz şuandarulet ne oldu