- 70,937
- 37,474
- 113
Şaka maka kupon gidiyor ya Şuna üçe attır Hakan
bol sansKırmızı giriyorum siyah geliyor siyah giriyorum kırmızı mk 2 sını kapatıyorum 0 gelıyor inatlaşıyoruz şuanda
Sevmeyenım çok üzgün olsam da bellı etmemBu şekil sevinçli geldiğine göre güzel koymuş
Ya spor yapsana rulette ne işin var senin yaKırmızı giriyorum siyah geliyor siyah giriyorum kırmızı mk 2 sını kapatıyorum 0 gelıyor inatlaşıyoruz şuanda
Beni de sevmeyen çok Niye takıyorsun ki çoğu çoluk çocuk yemin ediyorum hiç takmıyorum Tabii bana bulaşmadıkları süreceSevmeyenım çok üzgün olsam da bellı etmem
isi oYa spor yapsana rulette ne işin var senin ya
Venezuela ligine 2.5 alt gırdım şimdi bakalımYa spor yapsana rulette ne işin var senin ya
Ev 3-0 yapacak gibi duruyorEv baskıyı kesti dep sen at
Boşuna girdinVenezuela ligine 2.5 alt gırdım şimdi bakalım
Takma boş ver ya yolda görsen tanımazsın yaBıre bir sorun yaşadığım adam konuşsa sövse zoruma gıtmez de yalamalar var itliğini yapan onlar havlıyor ya işte neyse
Hakan Seksenler'de gol gelirGol oranı çok yükseldi
BekliyoruzHakan Seksenler'de gol gelir
Yok konu açarken yalamalar hariç yazıyorum ya kendılerını biliyorlar gelmiyorlar zeki adamlar 😁Takma boş ver ya yolda görsen tanımazsın ya
sen bi diger taraf gel olagan fircani yeYok konu açarken yalamalar hariç yazıyorum ya kendılerını biliyorlar gelmiyorlar zeki adamlar 😁
Yok konu açarken yalamalar hariç yazıyorum ya kendılerını biliyorlar gelmiyorlar zeki adamlar 😁
[/vay be