- 70,937
- 37,474
- 113
At ye
Son açtığın konundan sonra para bulup muhabbeti kesen biri oldugun açık şekilde belli oldu parasizken üstüne muhabbet eden adam yoktu ne oldu da para bulunca muhabbeti kestin an itibariyle seni yoksayiyorum yanar donek adamlardan nefret ediyorum eywYok konu açarken yalamalar hariç yazıyorum ya kendılerını biliyorlar gelmiyorlar zeki adamlar 😁
Bilmiyorum hala 2,5 üstü olacağına eminim yaDe hadi süre kalmadi
Wonnnn3 ol artik m
golll 2-1 won laYa şu kupon gelsin ya şu tombbeti yatırayım ya çok merak ettim ödeyecek mi bazılarına ipi demiş ya yatırmadan çekim verdim 2.000 liraya sabitledi İnşallah yatırdıktan sonra ip demez insallah sülalesini gece gece girer çıkarım
Ben boş konuşmam HakanBilmiyorum hala 2,5 üstü olacağına eminim ya
Aha deo attiWonnnn
Gollk@Holi44 kesene bereket Kral
Hedef tamamlanması halinde bir kişiye 500 TL
Çekinmeyelim geldiğinde seninle ezele yazacağımAha deo atti
Sözüm sana degıldı ne dıye alındın bilmiyorum fakat evet bı donem maaş alamadım bayram sonrası hattım kapandığı için gırmedım sadece WiFi bulduğum yerde verecegım olan kısılır mesaj attım bu kadar şey yapacağına mesaj atsaydın ya nerdesın dıye neyse keyifli forumlarSon açtığın konundan sonra para bulup muhabbeti kesen biri oldugun açık şekilde belli oldu parasizken üstüne muhabbet eden adam yoktu ne oldu da para bulunca muhabbeti kestin an itibariyle seni yoksayiyorum yanar donek adamlardan nefret ediyorum eyw
boş boş konuşma işteBen boş konuşmam Hakan
goll
Tebrikler@Daimon
Kazandi kilit bura