seni podyum mankeni yapıp semtinde sikebilirim itin evladı bana sanaldan şow yapmaO zaman git özelden yap şovunu burada insanları rahatsız etme ya da çok delikanliymissin öyle dedin ya git adamla birebir coz işini podyum mankeni olma ortada![]()
seni podyum mankeni yapıp semtinde sikebilirim itin evladı bana sanaldan şow yapmaO zaman git özelden yap şovunu burada insanları rahatsız etme ya da çok delikanliymissin öyle dedin ya git adamla birebir coz işini podyum mankeni olma ortada![]()
Anlamadığım şey neden çıplak foto koymuşsun arayış nedirseni podyum mankeni yapıp semtinde sikebilirim itin evladı bana sanaldan şow yapma
Bundan devam
hala sen benim Pp koymam ya da bir fotoğraf koymam seni ne kadar ilgilendiriyor insanların keyfiyle ya da fikirine zevkine ne zamandır karisiyosun yorum yapma daha hadi.Anlamadığım şey neden çıplak foto koymuşsun arayış nedir
Olur tekliflere açığım yaş farketmeksizin düzcede ki adresime mi gelirsin zonguldaktaki mi Ankara'daki mi?seni podyum mankeni yapıp semtinde sikebilirim itin evladı bana sanaldan şow yapma
Bir kaç kuruş için adamı bana savunma hadi lütfen kreş burası kankam tamam mı ön yargıyla yaşayan itsiniz bana göre ülkenin amına koydunuz diyebilirim beni yoğun bir şekilde yöneticilere şikayet ederseniz sevinirim.Zihniyete bak delirecem o anama sovdu bende anasına sovecem o bunu yaptı ben bunu yapcam kreş mi la bura nere de büyüdün oğlum sen bahcesehirde Nişantaşı'nda falan mi
Abiii Zonguldak miii ben de Zonguldak bir çay içelim çaylar bendennnOlur tekliflere açığım yaş farketmeksizin düzcede ki adresime mi gelirsin zonguldaktaki Ankara'daki mi?
Kankam istersen bana özelden numara bırak orda detaylı konuşalımOlur tekliflere açığım yaş farketmeksizin düzcede ki adresime mi gelirsin zonguldaktaki mi Ankara'daki mi?
Kral naberAdamın konusunun içine bari etmeyin la bı konu açın orda yiyin birbirinizi
La ergenlik suyunu yutup cikaramamis bebe f klavye gibi konuşma harflerini çevirip yazimlarini düzeltip okuyorum benim kimsenin parasıyla işim yok ben sen gibi culsuz muyum bı tişört almamissin üstüne elimizde mesleğimiz evimiz barkimiz varBir kaç kuruş için adamı bana savunma hadi lütfen kreş burası kankam tamam mı ön yargıyla yaşayan itsiniz bana göre ülkenin amına koydunuz diyebilirim beni yoğun bir şekilde yöneticilere şikayet ederseniz sevinirim.
İnşallah kardeşim yılbaşından sonra bir hafta gelirim haber ederim sana anne baba orada ben Düzce'de yasiyorumAbiii Zonguldak miii ben de Zonguldak bir çay içelim çaylar bendennn
Zarar etmeye devam sen nasilsinKral naber
mesleğim benimde var evim de barkim da var hala burda ön yargı yapiyosun sonra diyosunuz ki neden küfür ediyorsun ben senin gibi burda kendi yaşında oturmaktan götü yağ bağlamış cahil insanlara argo kullanıyorumLa ergenlik suyunu yutup cikaramamis bebe f klavye gibi konuşma harflerini çevirip yazimlarini düzeltip okuyorum benim kimsenin parasıyla işim yok ben sen gibi culsuz muyum bı tişört almamissin üstüne elimizde mesleğimiz evimiz barkimiz var
Eh işte dün ki 2100 zararin 1200ünü cikardim bugün biraz daha iyiyim, hastalık bakımından da biraz iyilestim senin hastalık noldu daha iyisin umarımZarar etmeye devam sen nasilsin
Olur reis bı otururuz ya valla kupon fslan canlı roll yaparız roll de benden 😆😆İnşallah kardeşim yılbaşından sonra bir hafta gelirim haber ederim sana anne baba orada ben Düzce'de yasiyorum
Meslegin oldugunun farkındayız dostum da merak ettim seans ücretin? Ve hangi köprü altında bekliyorsun qkskwkakskskwkdmesleğim benimde var evim de barkim da var hala burda ön yargı yapiyosun sonra diyosunuz ki neden küfür ediyorsun ben senin gibi burda kendi yaşında oturmaktan götü yağ bağlamış cahil insanlara argo kullanıyorum![]()