Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Nailex / Kasa 20 Hedef 150 3 Kişi 15 Tl

Nailex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,649
3,979
113
dostlat emrede sorun yok oda gonlu zengin kardesimizdir acar adam uyusun ak :D

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Bol sanslar kanka kazanmayan arkadaşlara yer açalim daha iyi olur kazananlar destek çikar bu işler böyle diger çekiliste çikmayanlar ön planda olsun öglende benden roll gelicek şuan birazdan yatacam o yuzden acmiyorum almanya ligine acariz :)
Hadi la ordan ben uyuyunca yapma mg.simdi yap zaten kazanamiyonda en azindan katilmis olurum

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Bol sanslar kanka kazanmayan arkadaşlara yer açalim daha iyi olur kazananlar destek çikar bu işler böyle diger çekiliste çikmayanlar ön planda olsun öglende benden roll gelicek şuan birazdan yatacam o yuzden acmiyorum almanya ligine acariz :)
@surgun57 bunu oku sonra gel bana

Yilmazseko21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,356
1,675
113
Beyler boş yapıyosunuz harbiden yamyam biz degil sizsiniz düsündnlef icin diyorum ÇEKİLİŞ birine 5 cıkar birine hic cıkmaz ne cabuk unuttunuz yaptıgım yaptıgımız cekılıslerı totem yapanlardan sectıklerımızı cıkmadıgı zamanları

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,015
2,528
113
Sıkıntı şu beyler. Adam dedi ki 5 dk önce kazananlar beğenmesin gene beğenenler oldu. 5 dk anasını satıyım 5 dk la

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Beyler boş yapıyosunuz harbiden yamyam biz degil sizsiniz düsündnlef icin diyorum ÇEKİLİŞ birine 5 cıkar birine hic cıkmaz ne cabuk unuttunuz yaptıgım yaptıgımız cekılıslerı totem yapanlardan sectıklerımızı cıkmadıgı zamanları
Tutulma la.isin girgirindaym.gordum kuponlarini.sen iflah olmazsin sen basksin mg

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Bsy diyemem @Nailex enniyisini bilir . Saygı duyarim yapacak bsy yok

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Okudum kanka gayette iyi okudum rahat ol sen ben seni sevdiğimden bisey demiyorum sen uyanana kadar o rollu acmicam taki sen bana uyandim mesaji at o zaman açacam anlaştikmı?
La yok git sen yap kuponunu.sende seviliyosun o yuzden bnde sana bisey demiyorum ben rollda olursm ilk kupondan patlarsin zaten.ben olmiyimda belki hedefe ulasirsin.sekoda sende tutulmayin muhabbetimiz var diye kafa dagitayim sizinle dedim gerginim biraz ve emojisiz msjda yazmadin tutulmayin diye.ve dikkatlide yazdim msjlari he tutuldugunuz kisim varsa yazin bidaha demiyim.

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
La yok git sen yap kuponunu.sende seviliyosun o yuzden bnde sana bisey demiyorum ben rollda olursm ilk kupondan patlarsin zaten.ben olmiyimda belki hedefe ulasirsin.sekoda sende tutulmayin muhabbetimiz var diye kafa dagitayim sizinle dedim gerginim biraz ve emojisiz msjda yazmadin tutulmayin diye.ve dikkatlide yazdim msjlari he tutuldugunuz kisim varsa yazin bidaha demiyim.
Yok kanka seni seviyorum unutma bunu optum sen uyanana kadar beklicem soz