- 7,649
- 3,979
- 113
dostlat emrede sorun yok oda gonlu zengin kardesimizdir acar adam uyusun ak 
Hadi la ordan ben uyuyunca yapma mg.simdi yap zaten kazanamiyonda en azindan katilmis olurumBol sanslar kanka kazanmayan arkadaşlara yer açalim daha iyi olur kazananlar destek çikar bu işler böyle diger çekiliste çikmayanlar ön planda olsun öglende benden roll gelicek şuan birazdan yatacam o yuzden acmiyorum almanya ligine acariz![]()
@surgun57 bunu oku sonra gel banaBol sanslar kanka kazanmayan arkadaşlara yer açalim daha iyi olur kazananlar destek çikar bu işler böyle diger çekiliste çikmayanlar ön planda olsun öglende benden roll gelicek şuan birazdan yatacam o yuzden acmiyorum almanya ligine acariz![]()
Okudum kardesim.sen benim yazdiklarimi okuduysan sorun yok@surgun57 bunu oku sonra gel bana
Uyumasin mg bn katilamam yoksa simdi simdi yatsin batalim hepimiz huzur icinde uyuyalimdostlat emrede sorun yok oda gonlu zengin kardesimizdir acar adam uyusun ak![]()
Okudum kanka gayette iyi okudum rahat ol sen ben seni sevdiğimden bisey demiyorum sen uyanana kadar o rollu acmicam taki sen bana uyandim mesaji at o zaman açacam anlaştikmı?Okudum kardesim.sen benim yazdiklarimi okuduysan sorun yok
alındı takıbeMac nesine.comda acip izleyebilirsiniz dostlar hadi bakalim
Tutulma la.isin girgirindaym.gordum kuponlarini.sen iflah olmazsin sen basksin mgBeyler boş yapıyosunuz harbiden yamyam biz degil sizsiniz düsündnlef icin diyorum ÇEKİLİŞ birine 5 cıkar birine hic cıkmaz ne cabuk unuttunuz yaptıgım yaptıgımız cekılıslerı totem yapanlardan sectıklerımızı cıkmadıgı zamanları
Ulan ya ulan ya illa kayip mi edeyim bir kere kazanmiyayim miUyumasin mg bn katilamam yoksa simdi simdi yatsin batalim hepimiz huzur icinde uyuyalim
La yok git sen yap kuponunu.sende seviliyosun o yuzden bnde sana bisey demiyorum ben rollda olursm ilk kupondan patlarsin zaten.ben olmiyimda belki hedefe ulasirsin.sekoda sende tutulmayin muhabbetimiz var diye kafa dagitayim sizinle dedim gerginim biraz ve emojisiz msjda yazmadin tutulmayin diye.ve dikkatlide yazdim msjlari he tutuldugunuz kisim varsa yazin bidaha demiyim.Okudum kanka gayette iyi okudum rahat ol sen ben seni sevdiğimden bisey demiyorum sen uyanana kadar o rollu acmicam taki sen bana uyandim mesaji at o zaman açacam anlaştikmı?
Kanka sponsor olsana bana . 20 ile ben roll yapıyım kazancın yarışı senin gerisini dağıtım olur muUlan ya ulan ya illa kayip mi edeyim bir kere kazanmiyayim mi![]()
Yok kanka seni seviyorum unutma bunu optum sen uyanana kadar beklicem sozLa yok git sen yap kuponunu.sende seviliyosun o yuzden bnde sana bisey demiyorum ben rollda olursm ilk kupondan patlarsin zaten.ben olmiyimda belki hedefe ulasirsin.sekoda sende tutulmayin muhabbetimiz var diye kafa dagitayim sizinle dedim gerginim biraz ve emojisiz msjda yazmadin tutulmayin diye.ve dikkatlide yazdim msjlari he tutuldugunuz kisim varsa yazin bidaha demiyim.