- 17,276
- 5,052
- 113
Alına üstteki 4 0 durdu yağış sanırım
Sana onu atanın da awAsci odulden kesinlikle men edilmistir artık hic bir odulumden faydalanamayacaktir sebebi budur ayircA sino da men edilmiştir onu begnedigi ve güldüğü icin biz burda maksat her kesi aliyoriz mecburen rakam düşüyo
Evet ıtf cancun daki 4 maça da ara verilmiş sebebi ne acaba. Bi mac var o devam ediyoAlin durdu
Yaw bırak şu lale yi aç gözlü herifŞaka yapıyorsun aşçı gibi adama bu yapılır mı adam gibi adam kendisi
Reiiiiiisss beni de men et adam haklı iyi forumlarAsci odulden kesinlikle men edilmistir artık hic bir odulumden faydalanamayacaktir sebebi budur ayircA sino da men edilmiştir onu begnedigi ve güldüğü icin biz burda maksat her kesi aliyoriz mecburen rakam düşüyo
Senin 3 kuruşuna mı kaldıkAsci odulden kesinlikle men edilmistir artık hic bir odulumden faydalanamayacaktir sebebi budur ayircA sino da men edilmiştir onu begnedigi ve güldüğü icin biz burda maksat her kesi aliyoriz mecburen rakam düşüyo
30 TL için mi bu tatavayi yaptı yani jxjdYaw bırak şu lale yi aç gözlü herifgönder de payfixi atayım 30 liranı
He la30 TL için mi bu tatavayi yaptı yani jxjd
Delikanlı gibi söylesene hangi kahpe attı bunu sanaAsci odulden kesinlikle men edilmistir artık hic bir odulumden faydalanamayacaktir sebebi budur ayircA sino da men edilmiştir onu begnedigi ve güldüğü icin biz burda maksat her kesi aliyoriz mecburen rakam düşüyo
Konuda kaos var sen hayla sayı say.😂
Bunu yapan yarın birgün neler yapmaz şurada 3 5 kuruş fazla kazanmak için neler yapıyorsunuz ya yazık gerçekten para bürümüş gözünüzü abilerDelikanlı gibi söylesene hangi kahpe attı bunu sanaBen her zaman lafımın arkasndayım ama ıcımızdekı kahpeleri bilelim ona göre hareket edelim
Aralarındaki muhabbet beni ilgilendirmez dostum konunun tarafı ben degilimKonuda kaos var sen hayla sayı say.😂