Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Nara44 / Predator Çıldırdı

Kupon Miktarı
8000
Kupon Oranı
2.2

Kaan03

𐱅𐰇𐰼𐰚
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,276
5,052
113
Alına üstteki 4 0 durdu yağış sanırım

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
Asci odulden kesinlikle men edilmistir artık hic bir odulumden faydalanamayacaktir sebebi budur ayircA sino da men edilmiştir onu begnedigi ve güldüğü icin biz burda maksat her kesi aliyoriz mecburen rakam düşüyo
Sana onu atanın da aw :) demekki burada gercekten cok fazla kahpe insan var. payfix atda geri atayım paranı

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Asci odulden kesinlikle men edilmistir artık hic bir odulumden faydalanamayacaktir sebebi budur ayircA sino da men edilmiştir onu begnedigi ve güldüğü icin biz burda maksat her kesi aliyoriz mecburen rakam düşüyo
Reiiiiiisss beni de men et adam haklı iyi forumlar :) bol kazançlar doldur cuvallariiiii :)

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
Senin 3 kuruşuna mı kaldık :) senın 12k kazanıp da dagıttıgnı parayı ben her gun burda 500 750 tl ler kazanarak dagıtıyorum. hadi gönder payfixini de atayım paranı bi daha da sende yanaşma benım hiç bir konuma

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
Delikanlı gibi söylesene hangi kahpe attı bunu sana :) Ben her zaman lafımın arkasndayım ama ıcımızdekı kahpeleri bilelim ona göre hareket edelim

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,724
3,644
113
40 30 servis kırma puanıı avantaj da yok bunlarda

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Delikanlı gibi söylesene hangi kahpe attı bunu sana :) Ben her zaman lafımın arkasndayım ama ıcımızdekı kahpeleri bilelim ona göre hareket edelim
Bunu yapan yarın birgün neler yapmaz şurada 3 5 kuruş fazla kazanmak için neler yapıyorsunuz ya yazık gerçekten para bürümüş gözünüzü abiler