- 4,169
- 1,070
- 113
TesekkurlerYa soyle yapalim yine kirmayayim 4.kisi olsun dm ama bana güvenilir biri lazim 4 işlem yapamam oayfux payfix ona atarim o pay eder
Boylede iyi olur
TesekkurlerYa soyle yapalim yine kirmayayim 4.kisi olsun dm ama bana güvenilir biri lazim 4 işlem yapamam oayfux payfix ona atarim o pay eder
Tamamdır hocamTam sino da.o.is
Yanlış hatırlıyorsun@Asci55 sen sinerji verene vermeyecek miydin ödülü. ? Konunun başında öyle yazıyordu ilk mesajda net hatırlıyorum
Salla bana reisim yapayım dağıtımıYa soyle yapalim yine kirmayayim 4.kisi olsun dm ama bana güvenilir biri lazim 4 işlem yapamam oayfux payfix ona atarim o pay eder
Hani bidaha gelirse çekiliş açmıcaktın kankam 🤣🤣Yanlış hatırlıyorsun![]()
La şef git paramizi cekYanlış hatırlıyorsun![]()
Neyseki yabancıya gitmedi Köfteci ile Suata gitti bari 🤣🤣La şef git paramizi cek
Yaw cekılıs acmim tamam da. bu sefer taki eden 10 kişi oluyor 2 kişiyi secmem gerekıyor bu sefer de diger kısılerın hakkına girmiyim diye cekılıs acıyorum mecburenHani bidaha gelirse çekiliş açmıcaktın kankam 🤣🤣
@ShakeLarkin neye gülüyorsun dostumSalla bana reisim yapayım dağıtımı
Şefin ilk defa parası nasip olcak bakalım cenabet değilse işe yararNeyseki yabancıya gitmedi Köfteci ile Suata gitti bari 🤣🤣
Dost akıl sağlığım yerinde değil benim o yüzden güldüm@ShakeLarkin neye gülüyorsun dostum
Ya ekip belli her defasında başka 2 liye gönder kimse darılmazYaw cekılıs acmim tamam da. bu sefer taki eden 10 kişi oluyor 2 kişiyi secmem gerekıyor bu sefer de diger kısılerın hakkına girmiyim diye cekılıs acıyorum mecburen
ilk defa bu sitede duydum bu sacmalığıLa şef git paramizi cek
Kankss😂Dost akıl sağlığım yerinde değil benim o yüzden güldüm
Ahaha şaka gibiilk defa bu sitede duydum bu sacmalığı
Hangi site builk defa bu sitede duydum bu sacmalığı
Yok artık hangi site bu bizde uzak duralımilk defa bu sitede duydum bu sacmalığı