- 22,226
- 6,962
- 113
Arada bir ben geliyorumYa ekip belli her defasında başka 2 liye gönder kimse darılmaz
Arada bir ben geliyorumYa ekip belli her defasında başka 2 liye gönder kimse darılmaz
Tamam kendi kendine istediğin kadar gül sorun değil sesin buraya gelmesi gerekmiyorDost akıl sağlığım yerinde değil benim o yüzden güldüm
TamamdırTamam kendi kendine istediğin kadar gül sorun değil sesin buraya gelmesi gerekmiyor
Bazı sitelerde kart korner işleri geçersiz bonus aldıysan senede bir paran nasip olcak taklaya geldik gene şef 😀ilk defa bu sitede duydum bu sacmalığı
ben bonus almam sadece kayıp bonusu alırım. Frey betBazı sitelerde kart korner işleri geçersiz bonus aldıysan senede bir paran nasip olcak taklaya geldik gene şef 😀
Arada bir ben geliyorum
Bu kadar da olmaz yine nasip olmayacak deseneBazı sitelerde kart korner işleri geçersiz bonus aldıysan senede bir paran nasip olcak taklaya geldik gene şef 😀
Sorun değil dost kazananlara tebriklerDostlar 4 kişi seçmiş konu sahibi arkadaş dm de toplıcam 4 kişiyi
nasıl la ilk defa bu en az 3 olmusturŞefin ilk defa parası nasip olcak bakalım cenabet değilse işe yarar
predator dost hep verdiğin adamlara verme değişik arkadaşlara ver onlarda yararlansınYa soyle yapalim yine kirmayayim 4.kisi olsun dm ama bana güvenilir biri lazim 4 işlem yapamam oayfux payfix ona atarim o pay eder
Kralsın knkaBen yokum beyler aldığım için istemedim seçse bile Red ederdim başkaları da yararlansın herkse Bol şanss iyi forumlar
Bonus yoksa saçma öyle kuralmi olur awben bonus almam sadece kayıp bonusu alırım. Frey bet
İnş hadi bakalım bir umut mesaj bekliyorumDostlar 4 kişi seçmiş konu sahibi arkadaş dm de toplıcam 4 kişiyi