- 48,705
- 53,259
- 113
Yaaa frey frey konusmayın de gonder parayı birdakine dikkat ederiz de benim k. Adımı ver gonderırlerilk defa bu sitede duydum bu sacmalığı
Yaaa frey frey konusmayın de gonder parayı birdakine dikkat ederiz de benim k. Adımı ver gonderırlerilk defa bu sitede duydum bu sacmalığı
Gelmez knkİnş hadi bakalım bir umut mesaj bekliyorum
Adamsın reis valla elimi arı soktu sigara parası yok yarın işe gidemeyeceğim iddia oynayan topturpredator dost hep verdiğin adamlara verme değişik arkadaşlara ver onlarda yararlansın
3 mu olum gene viskiyi çok kaçırdın galiba aw senden para almadık şef 😀nasıl la ilk defa bu en az 3 olmustur![]()
Şans nabalım reisGelmez knk
Gral o nasıl el çocuk eli gibiAdamsın reis valla elimi arı soktu sigara parası yok yarın işe gidemeyeceğim iddia oynayan toptur
Reis 3 tane arı soktu 2 gündür şişGral o nasıl el çocuk eli gibi
vermıyolarrYaaa frey frey konusmayın de gonder parayı birdakine dikkat ederiz de benim k. Adımı ver gonderırler
Geçmiş olsun dostumReis 3 tane arı soktu 2 gündür şiş
Dostum senin gecen günde arı sokmustu arılara ne problemım var senin bu taktik fazla tutmaz shell takıp te bak ayıktırayımAdamsın reis valla elimi arı soktu sigara parası yok yarın işe gidemeyeceğim iddia oynayan toptur
Eyv reis sağolasınGeçmiş olsun dostum
Geçen gün derken reis 2 gün önce işteDostum senin gecen günde arı sokmustu arılara ne problemım var senin bu taktik fazla tutmaz shell takıp te bak ayıktırayım
Nasıl vermiyorlar 600 mü cevrim tek maca vur ana parayı sen al gerisini freybeet hediye etvermıyolarrattık ana para kadar da zorla zarara sokacaklar
Ahhahaha ne taktiği reis 2 gün önce soktuğu gündü şişti hala inmedi sıkın tı yok takip edebilirDostum senin gecen günde arı sokmustu arılara ne problemım var senin bu taktik fazla tutmaz shell takıp te bak ayıktırayım
Fotoyu yenile ozaman be olum tutmaz buGeçen gün derken reis 2 gün önce işte
dostum geçmiş olsunAdamsın reis valla elimi arı soktu sigara parası yok yarın işe gidemeyeceğim iddia oynayan toptur
öyle yaptık bastık 600 dahaNasıl vermiyorlar 600 mü cevrim tek maca vur ana parayı sen al gerisini frebet hediye et
Hani kupon neredeöyle yaptık bastık 600 daha
Tmmdır hocam bundan sonra bende herkesin hal ve hareketlerine dikkat edeceğimdostum geçmiş olsun
Buz koy ağrısı dinsin
bir daha da konularda bu fotoyu koymaz ise sevinirim