- 6,281
- 4,014
- 113
Oran az kanka baskette ceyrek beraberlikleri oluyor 13.00 falan onlari deneyelim.ciddiyim heGiresun Ümraniye ilk yarı kg yapıştır 4.30 oran başlıyor sımdı
Oran az kanka baskette ceyrek beraberlikleri oluyor 13.00 falan onlari deneyelim.ciddiyim heGiresun Ümraniye ilk yarı kg yapıştır 4.30 oran başlıyor sımdı
Yatar bu çeto benim maçta 20 dk da gelir kasamız 1500 olacaktı maalesef kaybettikGeç kaldın enişte Kupon 3Ekli dosyayı görüntüle 533208
Bu gelir seninkini oynarız enişteYatar bu çeto benim maçta 20 dk da gelir kasamız 1500 olacaktı maalesef kaybettik
Benımkınle fazla oynama çeto çirkinleşme 🤣🤣Bu gelir seninkini oynarız enişte
Ödüller gönderildi enişte 🤣 🤣Bu gelir seninkini oynarız enişte
500 ü napcan çetoTamam mı devam mı beyler 🤣🤣
Bulgaristanda stattayım bu macta gol mol olcak gibi durmuyor kanka.top habire taca çıkıyor tac kullanmaktan yoruldu oyuncularGeç kaldın enişte Kupon 3Ekli dosyayı görüntüle 533208
Sen ne dersen onu yapariz canım enişte500 ü napcan çeto
Dep penaltı kaçırdı napalim kankiBulgaristanda stattayım bu macta gol mol olcak gibi durmuyor kanka.top habire taca çıkıyor tac kullanmaktan yoruldu oyuncular
500 ü üçe bölersen kanka 166.66 yapar bu parayla şey bile çekilmez(niyet). Devam diyoruz tabi ki😀😀500 ü napcan çeto
Yattın kanka senin bakiyeyi eksiye düsürüyorum.bizim kazandirdigimizi kaybettin.Ama o gol gelecek
NashNash kazanicam dediyse kazanır 😂 😂Yattın kanka senin bakiyeyi eksiye düsürüyorum.bizim kazandirdigimizi kaybettin.
Totem yapmistim bende zatiWonanzoo
Sana -yazdik kanki 😂😂Totem yapmistim bende zati
Senin adın artık o gürcülerden sonra nashnashviliNashNash kazanicam dediyse kazanır 😂 😂