Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ne Kadar Borcunuz Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,397
1,457
113
Benim borcum çok sadece sitelere borcum var amk borcu bitmek bilmedi her ay 60 k sitelere borç ödüyoruz ama amk pçleri 1 spin eklemekten aciz duruyorlar ama bize mustehak şeytan bunlardan daha imanlıdır amk kansızları

halil889*

Hoooaayydaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,909
10,336
113
600 bın borcum vardı hepsını odedım calısarak suan kumarda kazandıgım cebıme gırıypr bırde onlıne calısıyorm aylık 50 60 ordan gelıyor. Suan ne kazansam kar. Fakir s...bı oynuyorm. Zor gunu goren zor gunu unutmaz dostlar. Yuvam yıkılcaktı kımse destek olmadı suan bende yolda bır topar görsem kemal sunal gıbı tekmeyı vuruyorm. Bunlar benzetme tabı.. düşersen dostun ollmazz net!
online ne isi

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,426
4,198
113
Benim 3.700.000.tl kumar borcu
Sizdensadcee rakamsal borçlarınızı yazmanızı istesem başarabilir misiniz bu konu altında
En son tüm üyelerin toplam kumar borcunu hesaplayalım yeni oara ile bir milyar TL yapacakmi bakalım 😁
Sanane milletin borcundan 😀

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,097
811
113
13 k tekele borç var 20 gündür veremedim ben bunu kafaya takıom adamlar milyon falan dio

Zyeo0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
113
60
28
300 binde bende var normalde 100 bin falandı icraya düşünce faiz yedim baya

f67n7600

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
367
200
43
76 kişi yazdı toplam borç 2.780.000 TL
Yine benim broca yaklasanadiniz.
Devam devam bu forumdakiler bu kadar zengin olamaz. Borç bekliyoruz 🤪

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...