ÇokBenim 3.700.000.tl kumar borcu
Sizdensadcee rakamsal borçlarınızı yazmanızı istesem başarabilir misiniz bu konu altında
En son tüm üyelerin toplam kumar borcunu hesaplayalım yeni oara ile bir milyar TL yapacakmi bakalım 😁
ÇokBenim 3.700.000.tl kumar borcu
Sizdensadcee rakamsal borçlarınızı yazmanızı istesem başarabilir misiniz bu konu altında
En son tüm üyelerin toplam kumar borcunu hesaplayalım yeni oara ile bir milyar TL yapacakmi bakalım 😁
oto yikamaya gir 2 bin yovmiye veriyorlar bahsislerle 1 aya temizsin
Reis hiçbir şey kumarı bırak gitsin 5 mesai parasıBenimde 15k borcum var
online ne isi600 bın borcum vardı hepsını odedım calısarak suan kumarda kazandıgım cebıme gırıypr bırde onlıne calısıyorm aylık 50 60 ordan gelıyor. Suan ne kazansam kar. Fakir s...bı oynuyorm. Zor gunu goren zor gunu unutmaz dostlar. Yuvam yıkılcaktı kımse destek olmadı suan bende yolda bır topar görsem kemal sunal gıbı tekmeyı vuruyorm. Bunlar benzetme tabı.. düşersen dostun ollmazz net!
Sanane milletin borcundan 😀Benim 3.700.000.tl kumar borcu
Hayat sana güzel 😀
Bosver bromonline ne isi
Kendı ısım brom emek çaba bosverOnline iş ne dost biraz açar mısın tam zamanlımı yarı zamanlimi
Bende sordumda cevaplamadıonline ne isi
Öyle hocam ama şuan param da yok kısaca borcum yok ama kumar oynayacak param da yok elim ayağım titriyor yarın kısmetse borç yapacam hayırlısıylaHayat sana güzel 😀
Eyvallah Allah gönlüne göre versin hocamKendı ısım brom emek çaba bosver
Kumar oynamak için borç yapan ve hayırlısıyla diyen bir adam ilk defa görüyorum mkÖyle hocam ama şuan param da yok kısaca borcum yok ama kumar oynayacak param da yok elim ayağım titriyor yarın kısmetse borç yapacam hayırlısıyla