Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Nerobet 1000 TL Deneme Bonusu

BYTENNİS

NO LİMİT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,002
2,125
113
Bir gün bir Kral, dondurucu bir kış mevsiminde gecenin soğuğunda nöbet tutan muhafıza, ‘Üşümüyor musun?’ diye sorar. Muhafız, Ben alışığım Kral’ım,’ cevabını verir. Kral, Olsun, sana sıcak elbise getirmelerini emredeceğim,’ der ve gider. Ancak bir süre sonra içeri girdiğinde emri vermeyi unutur. Ertesi gün duvarın yanında muhafızın soğuktan donmuş cesedini görürler; duvara da bir şeyler karalanmıştır ve şöyle yazmaktadır: "Kral’ım soğuğa alışkındım; fakat senin sıcak elbise vaadin beni öldürdü yaz
Ahhahsha
Aynen dostum 😀

gumus07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
101
34
28
Ağalar ya şu mega cüzdandan 10 TL artacak yokmu ben ibandan atayım ona min yatırım 20 TL siteye mega cüzdan ile golden de vip açılmıyor yeni üye olduk diye sanıyorum belki açılır

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,686
17,228
113
Ağalar ya şu mega cüzdandan 10 TL artacak yokmu ben ibandan atayım ona min yatırım 20 TL siteye mega cüzdan ile golden de vip açılmıyor yeni üye olduk diye sanıyorum belki açılır
Dene de bi bizde öyle kuyuya tas atalım, ben megacüzdan ne onu bile bilmiyorum aw