Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Nerobet 1000 TL Deneme Bonusu

Escobar6321

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
245
95
28
gün icinde bitirirler bi şekilde
Abicim kimseye ödeme falan yapmıyor dolandırıcı siteler boş yani hele ki sonradan işte çekmek için yatırım falan isters uzak durun bu altıtabi betmmon milletin bakiyesini poker class atıyor sonra da işte siz yapmissiniz bilmem falan uzak durun

siyar221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
355
145
43
İnşallah öyledir başkan dedeme bile hesap açmıştım NGS de adam mezarda 2.5 k geldi nereye cekicem parayı onu düşünüyorum
AHHAAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAAHAHHAHAHHAHAH HAYKİYORMMMMMM MEZARIN ÖNÜNE BIRAKSINLAR SEN GİT ELDEN AL (JOJODA ELDEN TESLİM VAR BU ARADA)

hllkgndnz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
641
314
63
Abicim kimseye ödeme falan yapmıyor dolandırıcı siteler boş yani hele ki sonradan işte çekmek için yatırım falan isters uzak durun bu altıtabi betmmon milletin bakiyesini poker class atıyor sonra da işte siz yapmissiniz bilmem falan uzak durun
Sen nisbette kod kovalamıyormuydun ya 😃 Nisbet daha güvenilir kardeşim boşver sen bunları ya 😃😃

Escobar6321

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
245
95
28
Merhaba Eda hanım hayırlı aabahlar
05:08
Vip clup hediyesi 1000 TL şartları nedir

Eda
Merhabalar, hoş geldiniz

Eda
Bonus sisteminde yaşanan aksaklık nedeniyle, memnuniyetiniz adına VIP kartınıza bonus tanımlaması yapılmıştır. Bonus ile çekim işlemi gerçekleştirebilmeniz için, bonus tutarının en az 3 katı kadar oyun çevrimi sağlamanız gerekmektedir. Maximum 100.000 ₺ çekim yapabilirsiniz. Şansın sizinle olmasını ve bol kazanç elde etmenizi dileriz.
Yatırım şartı falan var mı
05:09
Ve hangi alanda geçerli
05:09
?

Eda
05:10
Yatırım şartı bulunmuyor, dilediğiniz alanda katılım sağlayabilirsiniz.
05:10
Hangi yöntemle çekim yapabilirim
05.12
Dilediğniz yöntem üzerinden çekim talebi verebilirsiniz.,
Masal hikaye kimseye ödeme falan yapmıyorlar yalan dolan

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,971
17,409
113
Yeni üye olup alamayanlar megacüzdan alt yatırım 20₺ yatırıp almayı deneyebilirler, ben denemedim ama site işlemin olup olmadığına bakıyor vip sistem aktif etmek için