- 258
- 197
- 43
Kanka öyle bir şans ki tek hesap burda çıktı tek hesapta 49k olduAllahtan goldenden vermiş la bu😃 ngs olaydı direk zıbaracaktım gelmez diye
Kanka öyle bir şans ki tek hesap burda çıktı tek hesapta 49k olduAllahtan goldenden vermiş la bu😃 ngs olaydı direk zıbaracaktım gelmez diye
Kanka 3 saat oluyor hala yeni yazıyorkaç saat oldu senin beklemeye almadılarmı hala
İşleme alınırsa ilk seninki ödenir49 çektik bakalım ödenecek mi
Havale mi başka yöntem ile öiBenim de yok ödedi
Mega cüzdan deneseydin dostum49 çektik bakalım ödenecek mi
Havuz sistemi var gecenin bi körü 50K yatıran olmamıştır dahaKanka 3 saat oluyor hala yeni yazıyor
Benimde tek hesap ngs malesefKanka öyle bir şans ki tek hesap burda çıktı tek hesapta 49k oldu
2 tane havale var 4 saattir bekliyor buda mega 10 dakika da geldiHavale mi başka yöntem ile öi
Mega cüzdan yok kral kripto gelsin daha iyi kripto normalde hızlı ödenir ama bakalımMega cüzdan deneseydin dostum
Daha o konuma bile almamışlar daha sulalesine kadar inceliyorlarHavuz sistemi var gecenin bi körü 50K yatıran olmamıştır daha
Gelir inşallah beleş para herkes zordaMega cüzdan yok kral kripto gelsin daha iyi kripto normalde hızlı ödenir ama bakalım
Söyledin mi selam ayşeneValla hiç çekimim yok havale ile çekim verin diyorEkli dosyayı görüntüle 971210
Reis ne mega cüzdan da. 10 TL atar msn 10 TL var mega cüzdan da ben sana ibandan atayım şu goldenin wip kısmı para yatırınca açılır belkiMega cüzdan deneseydin dostum
Hangi yöntemle çektinBenim de yok ödedi
Mega cüzdanHangi yöntemle çektin