- 1,237
- 371
- 83
deneyen oldumu beyler yatırım yapıp vip olmayı sanmıyorum ama
Mega cüzdan aç çek 10 dk[
Onada bloke atamaz mi kanka
Yaziyor mu bi yerde 500 daha yükselttimyukselttim onepay havale ile verdim
Tom bank hadi dimi adıSen beni dinle hadi hesabın var mı bir bak bro, yoksa da açıver 5dk
Gelir heralde bende 3.750 cektim bekliyorum 2.5 saat oldu genelde sabah oduyor bu alt yapilar 9 dan sonra3 k bunu çekip başka 2 sitede bonusum var planm o yönde tabi gelse
Aynen brom kullanımı kolay diye onu dedimTom bank hadi dimi adı
Çek kaçır sonra hesabından, bloke anlık bir şeydir her geleni içine çekmezBeyler benim banka hesapları blokeli havale çek derse napcam ben mq
İyide kendi yapmis bu etkinligi odemezse cok musteri kaybederKendi yatırıp çektiğini öder de. Promosyonda sıkıntı var adamlar milyon dağıtacak. Ödemezlerse zaten kendilerine yaparlar
Uykum bastırıyor öderler biliyorumda iptal durumu var ya o yöntem falan hikayeleri klasik iptal etmelerini bekliyorumGelir heralde bende 3.750 cektim bekliyorum 2.5 saat oldu genelde sabah oduyor bu alt yapilar 9 dan sonra
Sen iptal et o yöntemle verUykum bastırıyor öderler biliyorumda iptal durumu var ya o yöntem falan hikayeleri klasik iptal etmelerini bekliyorum
Şimdi diyelim ben bankaya çektim bunu kanka anında alırsam bloke koyamaz tekrar dimiÇek kaçır sonra hesabından, bloke anlık bir şeydir her geleni içine çekmez
Bankadan da başka hesap açıp anlık yattığı an çekebilirsin ama garanti olsun diye dedim bro benŞimdi diyelim ben bankaya çektim bunu kanka anında alırsam bloke koyamaz tekrar dimi
Zaten o yöntemleyim her türlü iptal ederler yenileyin sayfayı tekrardan falan filan derlerSen iptal et o yöntemle ver