- 5,002
- 2,125
- 113
16 yaşında velet işte konuşmayı bilmiyor grlmiş abisinin üstüne hesap açıpGit yalancı bürolara söv sende yarram gelmişsin burda tatava yapıyon
16 yaşında velet işte konuşmayı bilmiyor grlmiş abisinin üstüne hesap açıpGit yalancı bürolara söv sende yarram gelmişsin burda tatava yapıyon
Dene ver çekimiBeyler Nero ödermi yatırım yok çevrim tamam
Nabak ya heves ettik 5 kuruş yokKardeşim 100 keree aynı soruyu sordun farkında mısın
Ege tribe sokma olm yok diyorum sana jrjwjdnlan yukarıda sağ da var ya işte aw git bi elini yüzünü yıka sonra oynarsın kumar
Abi sirayi surekli yukariya atiyorTamam ben baglanmiyom haber bekliyom senden ss alırsın
Dur bakalım böyle hata yapmazlar bence prestijlerini yok ederler akıllı adamlarda ödeme yapıp reklamını yaparlarBonus yatirimli değildi canlı destek kural degistirdi büllükleri yetmeyince
Biz öder desek ne değişik dost için rahatlıcaksa öder tebriklerNabak ya heves ettik 5 kuruş yok
Dostum lutfenkonu kilit @Shellac
Kanka kaç saat önce söyledim bana bu 3 lü Grubu savundu herkes bunların amacı şu oldu gündeme geldiler reklamın iyisi kötüsü olmazİptal etmiş
Konudan çık sana kilit olur dostum ne boş yaptinkonu kilit @Shellac
Dayı herkes oradan aldı sayfa yenile yoksa bonusu kaldırmışlardırEge tribe sokma olm yok diyorum sana jrjwjdn
Bonus bittiEge tribe sokma olm yok diyorum sana jrjwjdn
Hangi yöntemle vermisitinDiğer 2 siteden sıfırladım norabet tek çekim verdim 2k iptal etmişler siradayim daha önceleri yatırımim vardi
Bugün 5 tane 70 lik içmiş sanırımKardeşim 100 keree aynı soruyu sordun farkında mısın
hadi ordan nerden dostun oluyorum yürü git işineDostum lutfen