MantıklıBunlar bence finans ekibinin gelmesini bekliyor bakalım be karar çıkacak
MantıklıBunlar bence finans ekibinin gelmesini bekliyor bakalım be karar çıkacak
Norabet değil dostum "NEROBET"Diğer 2 siteden sıfırladım norabet tek çekim verdim 2k iptal etmişler siradayim daha önceleri yatırımim vardi
Amacin nedirhadi ordan nerden dostun oluyorum yürü git işine
Şunu biri s*ksin😃paylaşacağınız bonusun taaa a?mk
1.sayfaya bakarsan benim ödeme yapmicak dediğimi göreceksin kardeşim bi ihtimal verdik çekimi de biliyordum böyle olacağını normaldegildiKanka kaç saat önce söyledim bana bu 3 lü Grubu savundu herkes bunların amacı şu oldu gündeme geldiler reklamın iyisi kötüsü olmaz
Son 1 ay 1000 yatırım ve bronz seviye bide bide bide diye gider o siteye para atmayın arkadaşlar bunuda söylim pirince giderken bulgurdan olmayınDiğer 2 siteden sıfırladım norabet tek çekim verdim 2k iptal etmişler siradayim daha önceleri yatırımim vardi
Sağlık olsun dost millet bonusu toplarken 10/3 kızla seksting yapıyorduk hak ettik bunu sigarasız kaldıkBonus bitti
Ederler bunlarda prestij denen birşey kalmamış Ağa kocaman yatırım nasıl yapılır diye sekme açmış Bonus talep sistemine girmiyor Bonus talep yok bilgi yok birde 13 . Yıl yazıyorDur bakalım böyle hata yapmazlar bence prestijlerini yok ederler akıllı adamlarda ödeme yapıp reklamını yaparlar
Velet online 😀😀Amacin nedir
Sendeki ümit bende olsa taşı delerim dostDur bakalım böyle hata yapmazlar bence prestijlerini yok ederler akıllı adamlarda ödeme yapıp reklamını yaparlar
Hadi olm görmezden gel bak işinehadi ordan nerden dostun oluyorum yürü git işine
ByVELEToraya gelirsem kim kimi yapar görürüz
ben iki işi aynı anda yaptım burada bütün gece ama 10/9 falandı benimkiSağlık olsun dost millet bonusu toplarken 10/3 kızla seksting yapıyorduk hak ettik bunu sigarasız kaldık
Milletin beyni erimiş 😂Hadi olm görmezden gel bak işine
Ibooo sqtipini ****?*?***
Sende Sinan gibi izle 😃Şimdi çekim de olmayinca birbirinize salça olun 😂
10/9 olunca 2 değil 3 işi bile yaptırır aynı anda, 10/3 olunca öyle olmuyo egem dkjwjfben iki işi aynı anda yaptım burada bütün gece ama 10/9 falandı benimki