- 773
- 215
- 43
10 katı olduğunda çekim yapabilirsin diyo
Birader emin ol senden daha akilliyimdir boş boş konuşma benim yaşımda kaç tane oğlun var tirrekolum siz ozurlu musunuz ya. ekliyor site. valla sizin aklinizdan buyuk suphelerim var
İncinmiş 😀Canlı desteğe lan mal dediğim için Bonus hakkım yokmuş 😂
Fena incilmislerİncinmiş 😀
Desene arkadaşım mal dediği için Bonus vermemişsiniz diye 😂Abicim bak konu açtığım vakitte söyledim size boş muhabbetlerle gelmeyin bana yok site adamıyım yok neyim isteyen alsın istemeyen almasın silah zoruyla kimseyi üye etmiyorum watsapptan ulasti bana baktım şartlar baya iyi burda paylaştım herkes nasiplensin dedik kötümü ettik anlamadım arkadaşım
WhatsApp hattı ne canlı destek sikintiliAbicim bak konu açtığım vakitte söyledim size boş muhabbetlerle gelmeyin bana yok site adamıyım yok neyim isteyen alsın istemeyen almasın silah zoruyla kimseyi üye etmiyorum watsapptan ulasti bana baktım şartlar baya iyi burda paylaştım herkes nasiplensin dedik kötümü ettik anlamadım arkadaşım
Sen özürlü musun kardeşim bak ekran attım temsilci bana 10 kat demiş işine gelmiyorsa almaÇevrim şartı 30 kat diyor burası ödemez paylaşım yapanda neyse 🤣🤣anlayın işte
Hangi ara çevirdin çektin bravo tebriklerÇekim verdik bakalım ödeyecek mi
Özele yaz kardesim burdan yasakWhatsApp hattı ne canlı destek sikintili
Burdakilerin çoğu yamyam aç köpek gibiler iyilik yaramaz bunlara ibanlarına 1k havalr yap gene memnun edemezsin öyle tipler paylaşma bidaha bişeyAbicim bak konu açtığım vakitte söyledim size boş muhabbetlerle gelmeyin bana yok site adamıyım yok neyim isteyen alsın istemeyen almasın silah zoruyla kimseyi üye etmiyorum watsapptan ulasti bana baktım şartlar baya iyi burda paylaştım herkes nasiplensin dedik kötümü ettik anlamadım arkadaşım
Balıkçı verdi hemen hızlı hızlı 1000 TL ama ödemez gibi bunlarHangi ara çevirdin çektin bravo tebrikler
muro gelırse siteden kaldırın dıye bılgı vermıs müdür çalışanlaraÜye olduk deneme bonusu kayboldu