- 23,041
- 9,084
- 113
166
Nasıl geldi knka tam olarak ? Ev alırsa Son set 15 üzerinden oynanıyor biliyorsun demi@NoEscapE bunuda geldi say
Benim ikinizle de bir problemim yok, ikinizle de alışverişim oldu. Aranızdaki problemin ne olduğuna dair bir fikrim de yok. @fearjr1992 ile bir ben bir o atıyorduk önceden birbirimize öyle denk geliyordu ama geçenki çok kazandığı dönemde o daha fazla attı bu bir gerçek. Fakat bende olmadığı için geri kaldım. Ama @AllanSaintMaximin de eminim olduğu zaman yapan biri. Vurduğunda ikiletmeden iban at dedi bir k yolladı. Sonra ödemem vardı ardından bir k daha atabilir misin bunu borç olarak alıyorum dedim iki lira komple lazımdı, söylediğim tarihten önce gönderdim acele etmeseydin dedi. Rolden ben de kendisine pasladım falan ama bunları konuşmak anlamsız bence. İkinizi de tanıyorum. @fearjr1992 den kimlerin kimlerin borç istediğini de gördüm o dönemde. Burda cidden efelik yapıp arkada neler döndüğünü de görüyoruz. Burda hepimiz aynı bokun lacivertiyiz. O yüzden kalp kırmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Bol şans herkese.Senin yollarına kayarım. Maldonado kimden ne istemişiz, 200 k koydun sana dm attım herkese roll açtırdın varmı bize diye cevap dahi yazmadın ben yaptığım bir şeyi yapmadım demem, 13 gün kazandım forumda 50 den fazla insana destekte bulundum, her konuma gelip kahkaha bırakıp salak saçma yorumlar attın. Bana hayrı olmayan adama ne diye dokunayım , herkes ektiğini biçer o deveci kamilinede borçlar kapanmış bi destek at bakalım diye denedik cevap vermedi baktı çok kazanıyorum dm atmış smalı hastalara destekte bulun dost yazıyor zarf atıyor kendince kimse boş yapmasın hele ki sen hiç boş yapma.. @Kemal34 @tahir1603 @zeisy @Badanacı @Curcuna @Gfbarmy35 @Kashima @MaximLestienne @Lazistan08 ve bir sürü dost var bunlara sor beni nasıl biri olduğumu anlatsınlar.
Güzel kazandin diye burnun havadaydi bari hayır yap dedim senin iyiliğini düşündüm ben sana zaten para atmadım geride senden niye istiyeyimki aklım yokmu benden hadi kardeşim kaybedince daldırma etrafa lutfenEyw dost sende sallamışsın bana 4-5 ay önce kestim felan diye etme seninle 30 kere aldı verdimiz var ve her yerde hakkında iyi konuşan biriyim biliyorsun şok oldum açıkçası hayırlı bayramlar..
Biliyodumda unutmusum walla kafam dalgın iyi hatırlattın saolasin kral .Nasıl geldi knka tam olarak ? Ev alırsa Son set 15 üzerinden oynanıyor biliyorsun demi![]()
Deveci hele şu kolunu alıntıla da maça bakayım 😄Güzel kazandin diye burnun havadaydi bari hayır yap dedim senin iyiliğini düşündüm ben sana zaten para atmadım geride senden niye istiyeyimki aklım yokmu benden hadi kardeşim kaybedince daldırma etrafa lutfen
NeyDeveci hele şu kolunu alıntıla da maça bakayım 😄