- 90,502
- 100,079
- 113
Ne bileyim muronun torbacılık yapmadığını göt altına atmayım kendimi 😂😂La oğlum himmet yardım ne
Ne bileyim muronun torbacılık yapmadığını göt altına atmayım kendimi 😂😂La oğlum himmet yardım ne
Kim be Jakadal mıDün anlatıyordu bir şeyler biz aramızda ayarladık falan diye
Yok. O değil yazarım sanaKim be Jakadal mı
Jakadal arasında toplayamaz arası yok çünkü o kahpe herkesi dolandırmıştır götünü yiyeyim ayağınaYok. O değil yazarım sana
Eniste her geçen gün yeni bir isim zikrediyon sonumuz hayrolaJakadal arasında toplayamaz arası yok çünkü o kahpe herkesi dolandırmıştır götünü yiyeyim ayağına
HahxhdhdhsjsjdjjsjsSeçtiğin adamlara bak Nihat’ta kâğıt kalem aramaya gitti heralde Ekli dosyayı görüntüle 941090Ekli dosyayı görüntüle 941089
Istediğin yere başvur açmıyorum3 arkadaş rolling yerine mamaları tek başına yemeyi tercih etti bende gereken belgelerle yönetime başvuracağım
Vatan haini muroo roll bakiyesiyle slot mu oynuyosun yoksa sende 😂😂Istediğin yere başvur açmıyorum
@NoEscapE 😀
Yok ya Nescafe dostum gece rol için atmıştı açtım yattı bunu da karnımı doyirim sigara falan😀 Yoksa bu da gidiyorVatan haini muroo roll bakiyesiyle slot mu oynuyosun yoksa sende 😂😂
Karkar arkadaş pek hazedememiş bak dikkat et yönetimle konuscakmısYok ya Nescafe dostum gece rol için atmıştı açtım yattı bunu da karnımı doyirim sigara falan😀 Yoksa bu da gidiyor
Istediğin yere başvursunKarkar arkadaş pek hazedememiş bak dikkat et yönetimle konuscakmıs
Ulan sabah sabah güldürdünüz ya beni allahda sizi güldürsün 😂😂Istediğin yere başvursun
Gönlünden koparsa zaten atıyor karşılık beklemiyor ki he karşılık bekleyen çok insan konu sahibini karıştırma onlarlaŞu forumda 3-4 yıldır varım kimse babanızın oğlu değil kimseye 1 kuruş atmayın kimseden de 1 kuruş almayın huzur bu şekilde sağlanır.Diğer türlü birinden birşeyler aldıysanız er geç sizin lafınız telaffuz ediliyor bir şekilde.Dikkat edin dostlar şansınız daim olsun hepinizin.
HahahahHHHHGHVzVgzUlan sabah sabah güldürdünüz ya beni allahda sizi güldürsün 😂😂
Ben de seni engelliyorum bir daha sakın bana yazma açmıyorum senin inadına da açmıyorum Bak bu yazdıklarımı da yönetim görüyor konu sahibine sor Tek bildiği kelime sana ne biliyor musun Açık konuşayım mı sana keyfi bilir Muro'nunRolling için aldığına dair ss var açılmadigina dair ss de var gerekli kişilere attım iyi günler 3 arkadaşta engellendi
Konu sahibi veya başkası değil kast ettiğim tam genelleme herkes için aynı dost.Ne roll ne başka birşey hiç kimseyle parasal yönden diyalog kurmamak lazım.Geceden beri hangi oaylaşımın içime girsem kavga var. Hepsi dolandırıcı vs vs.Gönlünden koparsa zaten atıyor karşılık beklemiyor ki he karşılık bekleyen çok insan konu sahibini karıştırma onlarla
Siyah ya beyaz da Beşiktaş bilmezmisinKonu sahibi veya başkası değil kast ettiğim tam genelleme herkes için aynı dost.Ne roll ne başka birşey hiç kimseyle parasal yönden diyalog kurmamak lazım.Geceden beri hangi oaylaşımın içime girsem kavga var. Hepsi dolandırıcı vs vs.
Hepsi siyahsa kim beyaz diye bu forumda sorarlar adama.