- 45,233
- 28,683
- 113
Wp de mesajlar iletilmiyor geçmiş olsun gitti para@Enişte parayı alıp kayabilir beyler dikkat edelim
Wp de mesajlar iletilmiyor geçmiş olsun gitti para@Enişte parayı alıp kayabilir beyler dikkat edelim
Ulan Enişte ne adamsın ya ben attım hallettimSeçtiğin adamlara bak Nihat’ta kâğıt kalem aramaya gitti heralde Ekli dosyayı görüntüle 941090Ekli dosyayı görüntüle 941089
HahahahhahahahahWp de mesajlar iletilmiyor geçmiş olsun gitti para
Maaşta veririz jakadal gibi sözünü tutamayan yavsak mı sandın bizi@Enişte parayı alıp kayabilir beyler dikkat edelim
Seni bilen biliyor kendini anlatmana gerek yok enişte bu parayı at da maç ilk yarı bitecek😃😃😃😃😃😃Maaşta veririz jakadal gibi sözünü tutamayan yavsak mı sandın bizi
Banada para lazım 1 inde vericem varmı babayiğit bi 10 bin dolandırılmaya razı 😂Maaşta veririz jakadal gibi sözünü tutamayan yavsak mı sandın bizi
Dolandıran yaranirBanada para lazım 1 inde vericem varmı babayiğit bi 10 bin dolandırılmaya razı 😂
1800 TL param varBanada para lazım 1 inde vericem varmı babayiğit bi 10 bin dolandırılmaya razı 😂
Geri döndü mü o parayıBanada para lazım 1 inde vericem varmı babayiğit bi 10 bin dolandırılmaya razı 😂
Pazartesi maaş yatırıyor o zaman istersen verebilirim 😂 tanıdık birine dolandırılalımBanada para lazım 1 inde vericem varmı babayiğit bi 10 bin dolandırılmaya razı 😂
Döndü arka kapıdan döndü hemde 😂😂Geri döndü mü o parayı
Dün anlatıyordu bir şeyler biz aramızda ayarladık falan diyeDöndü arka kapıdan döndü hemde 😂😂
Allah'a emanet kral görüşürüzBen kaçıyorum beyler herkese hayırlı sabahlar dikkat edin
Görüşürüz Kral adamBen kaçıyorum beyler herkese hayırlı sabahlar dikkat edin
Ben kaale bile almıyorum dostum onu benim paramı vericek sadece benle işi olamaz daha zatenDün anlatıyordu bir şeyler biz aramızda ayarladık falan diye
😂😂La oğlum himmet yardım ne
La oğlum himmet yardım ne