- 2,386
- 3,631
- 113
Oranı da güzeldi valla Japonya’da kurallar değişti beraberliğe puan vermiyorlar artık gol çıkacağı belliydiamk allah çarpsın girecedktim gol geldi şansımı bahtımı skeyim
Oranı da güzeldi valla Japonya’da kurallar değişti beraberliğe puan vermiyorlar artık gol çıkacağı belliydiamk allah çarpsın girecedktim gol geldi şansımı bahtımı skeyim
2 adım yapKonu acicam gel müsaitsen tek adım olursa
Ben bir yapayım kâri atayım o da 1 yapsın kâri atsın sana sende bir yap Passion90 a at kâri2 adım yap
passion rol açtı kdasakdsaadsaaBen bir yapayım kâri atayım o da 1 yapsın kâri atsın sana sende bir yap Passion90 a at kâri
Ben roll açtım kanka. Başkasına devredersin sana zahmet kazanç durumundaBen bir yapayım kâri atayım o da 1 yapsın kâri atsın sana sende bir yap Passion90 a at kâri
Ya da sen yapama bizi bu eziyetten kurtar 🤣Ben bir yapayım kâri atayım o da 1 yapsın kâri atsın sana sende bir yap Passion90 a at kâri
Şimdi öyle yapicamYa da sen yapama bizi bu eziyetten kurtar 🤣
Bu düşünce adami bitirir çok fakir düşünce puhaaBen bir yapayım kâri atayım o da 1 yapsın kâri atsın sana sende bir yap Passion90 a at kâri
İlkkan seni hiç dinlemedim ama bence haksızsın yaaaBen bir yapayım kâri atayım o da 1 yapsın kâri atsın sana sende bir yap Passion90 a at kâri
9 maça bastım golbet mi ordaki parayı o bile tekten gittiŞimdi öyle yapicam
Ben nasıl kaçırdım bunu Tebrikler