- 24,879
- 10,959
- 113
yanlış görmüşüm dostNasil won oluyor 2. Çeyrek Gürcistan 3 fark atar demiş 5 fark yemiş
yanlış görmüşüm dostNasil won oluyor 2. Çeyrek Gürcistan 3 fark atar demiş 5 fark yemiş
İnşallah öderler dost
Cenabet oranı yüksek forumdaForumda paylaşım yapıyorum kupon kaybediyor günün kazancı 6000 tl
Geldi 3 dk daİnşallah öderler dost
Hayırlı olsun kazancın daim olsunGeldi 3 dk da
Tebrik ederim 🙏Geldi 3 dk da
Bu site 5bin lirayı ödemedi birkaç kere ödemesine aldanma benim de 6k ya kadar çekimlerim oldu kâra geçince ödeme yapmıyorlar lisans da bir halta yaramiyor
Ellemeyin dolandırılsın . Konusu gelir birkaç haftaya . Kaç kişi yazmış ama anlatamamış. Bazı insanlar dolandırılmayı hak ediyor .Bu site 5bin lirayı ödemedi birkaç kere ödemesine aldanma benim de 6k ya kadar çekimlerim oldu kâra geçince ödeme yapmıyorlar lisans da bir halta yaramiyor
Devam etme palace da bakGeldi 3 dk da
Neyin rollingiNe oldu şimdi rolling devam etmiyorsa konu da durmasın @Enişte @TayfunWhite @Pikaçuu @dost @alivelive @Sahtiyan
Arkadas roll açmış kaybetmiş sonra burdan yürümeden devam etmiş show yaptı gitti 😅Neyin rollingi
Rolling molling kesmez kavgaya gidek bu kadro şuan bu sinirle anca beni şiddet keserNe oldu şimdi rolling devam etmiyorsa konu da durmasın @Enişte @TayfunWhite @Pikaçuu @dost @alivelive @Sahtiyan
Kim oArkadas roll açmış kaybetmiş sonra burdan yürümeden devam etmiş show yaptı gitti 😅
La gardaşım acele giden ecele gider sen karamsarlık yüzünden kaybediyorsun bak buna inanRolling molling kesmez kavgaya gidek bu kadro şuan bu sinirle anca beni şiddet keser