- 8,506
- 6,484
- 113
Konu sahibi işte gardaşım
Konu sahibi işte gardaşım
Hee maç istedi verdim benim verdiğim maç geldi gerisini bilemem dostKonu sahibi işte gardaşım
Ne zaman la 😂Hee maç istedi verdim benim verdiğim maç geldi gerisini bilemem dost
Var biraz pesimistlikLa gardaşım acele giden ecele gider sen karamsarlık yüzünden kaybediyorsun bak buna inan
Ajax maçına 1.5 üst dedim kombine de vardı ne oldu bilmiyorum ama uyumuştur 😁Ne zaman la 😂
Ben buna inanırım bak cidden önce kendin inanacaksınVar biraz pesimistlik
Ne uyuması la günün karı 6k diye paylaştı deminAjax maçına 1.5 üst dedim kombine de vardı ne oldu bilmiyorum ama uyumuştur 😁
Ooo nerdesin konu sahibi Oli dost 6 k 😁Ne uyuması la günün karı 6k diye paylaştı demin
@Enişte bulur hemenOoo nerdesin konu sahibi Oli dost 6 k 😁
Palacebette oynayan adamları tanımam dost@Enişte bulur hemen
Hakikaten akıl işi değil laPalacebette oynayan adamları tanımam dost
Ben bı iki kere 200 300 çektim ama sonra bıraktım denge atlas sasmazHakikaten akıl işi değil la
Atlas limitli bende pia candırBen bı iki kere 200 300 çektim ama sonra bıraktım denge atlas sasmaz
Dengeye de çok guvenmeBen bı iki kere 200 300 çektim ama sonra bıraktım denge atlas sasmaz
Aynen öyleDengeye de çok guvenme
Sponsorlukta bitti doğru dedin ama Atlasta 100 den aşağı kayıp vermiyorDengeye de çok guvenme
Vbet ve pia bence ideal cio da iyiSponsorlukta bitti doğru dedin ama Atlasta 100 den aşağı kayıp vermiyor
Luvibet oyna betbox kayıp bonusu düşük ama forumun en sağlam sıtesıSponsorlukta bitti doğru dedin ama Atlasta 100 den aşağı kayıp vermiyor
Ya ben 1 k üstü görmediğim için onlara pek ulaşamadım daha bende 1k üstüne çıksam pia vbet bunlara geçerimAtlas limitli bende pia candır