- 30,620
- 9,651
- 113
Luvibet destekle tartıştım ben kapattird üyeliği yazdım acmiyorlar 😁Luvibet oyna betbox kayıp bonusu düşük ama forumun en sağlam sıtesı
Luvibet destekle tartıştım ben kapattird üyeliği yazdım acmiyorlar 😁Luvibet oyna betbox kayıp bonusu düşük ama forumun en sağlam sıtesı
Luvi limit koyuyor laLuvibet oyna betbox kayıp bonusu düşük ama forumun en sağlam sıtesı
Öyle kasa kimsede yok kiYok mu bi rol açacak babayiğit :\
Onun oynadığı miktarlara koymaz o 25 atıyo 100 cekıyp awqLuvi limit koyuyor la
Betbox %15 veriyor birde son 3 kayıba ekstra var ama onlar da limit koyuyorLuvibet oyna betbox kayıp bonusu düşük ama forumun en sağlam sıtesı
+Yok mu bi rol açacak babayiğit :\
Haklısın gardaşım o konuda 😂Onun oynadığı miktarlara koymaz o 25 atıyo 100 cekıyp awq
Sadece 2 kişide var şuan :\Öyle kasa kimsede yok ki
Yok kaldırdı o promoyu benim ıcın vbet çöp slotları ama en sağlamı 2 si atlas gelır arkadanBetbox %15 veriyor birde son 3 kayıba ekstra var ama onlar da limit koyuyor
Gün gelecek bu mesajına sasiracaksin 😁Onun oynadığı miktarlara koymaz o 25 atıyo 100 cekıyp awq
Atlası da betbox da çok severdim limit yiyene kadar 😂Yok kaldırdı o promoyu benim ıcın vbet çöp slotları ama en sağlamı 2 si atlas gelır arkadan
Hayaller Paris 😂😂Gün gelecek bu mesajına sasiracaksin 😁
BenYok mu bi rol açacak babayiğit :\
Sponsorluk bi işe yaramıyor ki ödemeyecek siteden kimse alamaz itibar düşünen siteler ödüyor gerisi fıs isterse reklam panosuna sponsor olsun farketmez.Sponsorlukta bitti doğru dedin ama Atlasta 100 den aşağı kayıp vermiyor
Uffff erkek yiaaaaa
Bu ne cesaret yiğidim 😅