Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling @Orhanhisar70 / Kasa 1000 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,933
4,701
113
Yav arkadaşlar yapmayın cidden gerek varmı böyle şeylere

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,129
680
113
Lafı bana vurdugunun farkındayım. Ben laf etmedim. Adamına göre cevap veriyorsa dedim adamda gerekli açıklamayı yapti. Bir sikinti var ise adama yaz. Başkasına laf carptirip alttan alttan konuşma. Cok zoruna gittiyse benimkini sana atsin
Dostum bende şunu söyleyeyim yanlış anlama beni ama roll e bizden 1 saat sonra geldin ve biz yerine sen seçiliyosun bizde burda hakkımızı arıyoruz kötü bişey yok bunda

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,137
11,956
113
Kardeşim bak net ol. Etiketleyip laf vurmak lazım derken beni kastettigini ben biliyorum. Bunu mertce seni kastederek söyledim desene. Lafı eveleyip gevelemeye gerek yok.
Seni kastederek dedim sende adam gibi desene laf vurdum aldim sus payımı kenara cekildim diye

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,129
680
113
Arkadaşlar kimseyi tanımam tesadüf seçtim kasa 1000 bıraktım devam ederim kazanç olursa değil olacak. 3 kişi daha yaparız
Orhan tesadüf seçiyosun eyvallahta baştan beri gelenleri seçmiyorsun sonradan gelenlerden seçiyosun sence bu doğru mu

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,450
9,639
113
Dostum bende şunu söyleyeyim yanlış anlama beni ama roll e bizden 1 saat sonra geldin ve biz yerine sen seçiliyosun bizde burda hakkımızı arıyoruz kötü bişey yok bunda
Kardeşim ben sıfırdan başladığı rolde buradan mı başlıyor dedim. Sen benden önce takip edip etmediğini ben bilemem. Adam beni seçmiş. Seçildim diye suçlu benmiyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...