- 14,933
- 4,701
- 113
Yav arkadaşlar yapmayın cidden gerek varmı böyle şeylere
Bu sabaha kadar gider bu. Rol bol şansPara gelsin devam
Bol şans reisim 👑
Dostum bende şunu söyleyeyim yanlış anlama beni ama roll e bizden 1 saat sonra geldin ve biz yerine sen seçiliyosun bizde burda hakkımızı arıyoruz kötü bişey yok bundaLafı bana vurdugunun farkındayım. Ben laf etmedim. Adamına göre cevap veriyorsa dedim adamda gerekli açıklamayı yapti. Bir sikinti var ise adama yaz. Başkasına laf carptirip alttan alttan konuşma. Cok zoruna gittiyse benimkini sana atsin
Beni biliyorsun dost deneyeceğim yaparsam görürüm sende ama bu ara çok sanssizimAteşlerin artık sende bize birşey Lee sifiriz
Kardeşim bak net ol. Etiketleyip laf vurmak lazım derken beni kastettigini ben biliyorum. Bunu mertce seni kastederek söyledim desene. Lafı eveleyip gevelemeye gerek yok.O dost bu hale geldin öylemi sensin devam böyle
AMK bu ara bol şike var herkeste sıfırdan yavBeni biliyorsun dost deneyeceğim yaparsam görürüm sende ama bu ara çok sanssizim
Seni kastederek dedim sende adam gibi desene laf vurdum aldim sus payımı kenara cekildim diyeKardeşim bak net ol. Etiketleyip laf vurmak lazım derken beni kastettigini ben biliyorum. Bunu mertce seni kastederek söyledim desene. Lafı eveleyip gevelemeye gerek yok.
Orhan tesadüf seçiyosun eyvallahta baştan beri gelenleri seçmiyorsun sonradan gelenlerden seçiyosun sence bu doğru muArkadaşlar kimseyi tanımam tesadüf seçtim kasa 1000 bıraktım devam ederim kazanç olursa değil olacak. 3 kişi daha yaparız
Kardeşim ben sıfırdan başladığı rolde buradan mı başlıyor dedim. Sen benden önce takip edip etmediğini ben bilemem. Adam beni seçmiş. Seçildim diye suçlu benmiyim?Dostum bende şunu söyleyeyim yanlış anlama beni ama roll e bizden 1 saat sonra geldin ve biz yerine sen seçiliyosun bizde burda hakkımızı arıyoruz kötü bişey yok bunda