Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling @Orhanhisar70 / Kasa 1000 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,450
9,639
113
Saat geç oldu 6 da uyanıyoruz. Hakkimiz olursa ulaşılır yoksa yapacak birsey yok. Hepinizin gecesi guzel olsun

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,107
11,940
113
Biz secilmedik takipte etmistik neyse laf etmek lqzim demekki :)

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,129
680
113
Biz de takipteydik bizden sonra gelenler seciliyor valla anlamadım ben bu işi neyse sağlık olsun

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,450
9,639
113
Bizimde etiketleyip laf etmemiz lazimdi heralde ama canın sagolsun
Lafı bana vurdugunun farkındayım. Ben laf etmedim. Adamına göre cevap veriyorsa dedim adamda gerekli açıklamayı yapti. Bir sikinti var ise adama yaz. Başkasına laf carptirip alttan alttan konuşma. Cok zoruna gittiyse benimkini sana atsin

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,107
11,940
113
Lafı bana vurdugunun farkındayım. Ben laf etmedim. Adamına göre cevap veriyorsa dedim adamda gerekli açıklamayı yapti. Bir sikinti var ise adama yaz. Başkasına laf carptirip alttan alttan konuşma. Cok zoruna gittiyse benimkini sana atsin
O dost bu hale geldin öylemi sensin devam böyle

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,682
11,518
113
Kavga etmeyin abi aldınız parayı crkilin kavugunuza kavga etmeyin dovusmeyin sakın olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...