- 20,675
- 11,513
- 113
Birgün eve gittim geri geldim uyudum kavga ettim ama yatınca elime birşey gecmedi
Sen suçlusun demedim çarpıtma lütfen.Adama diyorsun ya bana söyledin mertçe delikanlıca çık söyle diye bende senden o zaman bunu beklerdim ben bunu haketmedim benden önce takip eden emek verenler var onlara var diyebilirdinKardeşim ben sıfırdan başladığı rolde buradan mı başlıyor dedim. Sen benden önce takip edip etmediğini ben bilemem. Adam beni seçmiş. Seçildim diye suçlu benmiyim?
Kardesim mesele o degil mesajlari oku anlarsinBirgün eve gittim geri geldim uyudum kavga ettim ama yatınca elime birşey gecmedi
Böyle delikanli gibi yüzüme soyliceksin. Lafı dansöz gibi kivirmayacsksin bu birincisi. Adam benim babamın oglu değil. Senin gibi yaglayarak başlayarak rol takip etmem. Lafımida kralın oglu gelse cekinmeden söylerim. Çünkü ben kimseyi yalamam. Alttan alttan konuşmam. Adama mesaji yazdim adamda açıklamasını yapti. Şimdi uza benimle muhattap olmaSeni kastederek dedim sende adam gibi desene laf vurdum aldim sus payımı kenara cekildim diye
Sen kimsin kardesim hadi git yat uyu birde artistlik yapiyorBöyle delikanli gibi yüzüme soyliceksin. Lafı dansöz gibi kivirmayacsksin bu birincisi. Adam benim babamın oglu değil. Senin gibi yaglayarak başlayarak rol takip etmem. Lafımida kralın oglu gelse cekinmeden söylerim. Çünkü ben kimseyi yalamam. Alttan alttan konuşmam. Adama mesaji yazdim adamda açıklamasını yapti. Şimdi uza benimle muhattap olma
Reisim Tebrikler biz ödül alanar olarak rol takibi yapmilim sıradaki arkadaşlara bol şans ve bol kazançlar yesillendir her yeri 👑👑👑2 sayı daha
Açıkça söylediğim icin teşekkür ederim. Diğer konuda benden önce takip edip etmediğini ben bilemem yine diyorum adam seçmiş bende tutup sayfa sayfa su adam benden önce gelmiş sonra gitmis diye inceleyemem. Çünkü etkinlik sahibine degilim listeci degilim. Eğer etkinlik sahibi yada listeci olsaydım senin dediğini yapardım. Neyse geçen güzel olsunSen suçlusun demedim çarpıtma lütfen.Adama diyorsun ya bana söyledin mertçe delikanlıca çık söyle diye bende senden o zaman bunu beklerdim ben bunu haketmedim benden önce takip eden emek verenler var onlara var diyebilirdin