- 73,195
- 38,864
- 113
Şu an Küçükçekmece KanaryaNerde oturuyorsun abi
Şu an Küçükçekmece KanaryaNerde oturuyorsun abi
Kupon yoldamıı300 er attık
Onunda sana iyiliği dokunmusdur belki oda snele şuan aynı duyguyu hissediyordur birbirinizi anlamanız gerek böyle konularda herkes herkesin ekmeğine ortak olmusdur burda buna hürmeten saygı ve sevgi bana göre daha mantıklı giden para yada takip yada sıra olsun gereksiz giden para herzaman fazlasıyla geri gelir ama sohbetler mhabbetler arkadasliklar geri gelmez 👑Iste bana laf eden adamda iyiligim dokunduğu adam olunca üzülüyorum
Yok ömrümü almadı kafam güzel nasıl biriktirdiğimi bile hatırlamıyorum 😄Ama muroo elmasları toplamak ömrünü aldı kumarda ezmek 5 dakika
Yok ula 300 er attık 3 kişiye kar 7000 bastığım para 19000 zaten300 kagitminbastin tek maça la abi fazla basma
Abi sözünü alım yazın büyük bir ihtimal İstanbul'a gelirim günü birlik kibristan karagumruke gel buluşmak abi yüzünü çok merak edim yavŞu an Küçükçekmece Kanarya
He bende 300 milyar zannettim igiYok ula 300 er attık 3 kişiye kar 7000 bastığım para 19000 zaten
3 kişi 500 dediğin min?Yok ula 300 er attık 3 kişiye kar 7000 bastığım para 19000 zaten
Allah Allah çok merak ediyorsunAbi sözünü alım yazın büyük bir ihtimal İstanbul'a gelirim günü birlik kibristan karagumruke gel buluşmak abi yüzünü çok merak edim yav
Olsun dost miktar önemli değil düşünce önemli Kesene bereket300 er attık
Gop luyum bende Muroo geldin mi bu taraflara hiçŞu an Küçükçekmece Kanarya
He valla o yakışıklı karizmatik sureti çok merak ediyomAllah Allah çok merak ediyorsun
Kardeşim uzatma. Senin bana 1 iyiligin dokunduysa benim sana 2 iyiliğim dokundu. Tek dm den hesap mi tutalım. Benide bilen biliyor senide bilen biliyor. Sıkıntın varsa etkinlik sahibine yaz. Birdahada benimle mihayyap olma benim uzerimden mesaj yazma. Haydi selametleIste bana laf eden adamda iyiligim dokunduğu adam olunca üzülüyorum
Fotoğrafımı çektim atıyorum buraya gör geri sileceğimAbi sözünü alım yazın büyük bir ihtimal İstanbul'a gelirim günü birlik kibristan karagumruke gel buluşmak abi yüzünü çok merak edim yav