- 73,195
- 38,864
- 113
Senin de Ahmet'im bugün sıfır Çıktık Yine bakalım bir yerlerinden bir kısmet çıkar yaEyw abi geçen güzel gecsin
Senin de Ahmet'im bugün sıfır Çıktık Yine bakalım bir yerlerinden bir kısmet çıkar yaEyw abi geçen güzel gecsin
Rollerin wakkosu geldiBen yazmadan takip ettim dost burdayim
Direkt alıcısını bulur satardım 😄😄Helal sana Muro gerçek hayatta olsaydı o elmaslar napardın
Sonra 2 oranDirekt alıcısını bulur satardım 😄😄
Kuyumcuda sıra beklixekdi napcakdi başka 👑👑Helal sana Muro gerçek hayatta olsaydı o elmaslar napardın
Ulan Ahmet çözmüşsün beni ha, 😄Sonra 2 oran
Eyv dostRollerin wakkosu geldi
Sen daha muro'yu tanımamışsın Sen beni gerçek hayatta tanısan ben sıra beklemem 😄Kuyumcuda sıra beklixekdi napcakdi başka 👑👑
Ordan da kumara mı atardın yine MurooDirekt alıcısını bulur satardım 😄😄
Olsun reisim kavga etmeye ağız dalaşı etmeye değecek hiç bişi yok ortada bak inanır mısın sadece kırılan kalpler oldu başkada bişi yok muhabbetimiz sohbetiniz bozuldu olan bunlar yoksa gerisi gelip geçici valla bak 👑Dost sana felan lqfim yoktu benim uyuyqcak olan adam uyur veya rol takip edicek olan takip ederdi sesini çıkartmadan mesele orda bas gösteriyor
Cigaramı alırdım kafam güzel kumar oynardım, 😄😄Ordan da kumara mı atardın yine Muroo
Abi şimdi seni tanimiyoz burdan az birşey tanıyoruz ama senin anlattıklarına göre Polat Alemdar bok yemiş yanında valla hdhdSen daha muro'yu tanımamışsın Sen beni gerçek hayatta tanısan ben sıra beklemem 😄
Iste bana laf eden adamda iyiligim dokunduğu adam olunca üzülüyorumOlsun reisim kavga etmeye ağız dalaşı etmeye değecek hiç bişi yok ortada bak inanır mısın sadece kırılan kalpler oldu başkada bişi yok muhabbetimiz sohbetiniz bozuldu olan bunlar yoksa gerisi gelip geçici valla bak 👑
Kuyumcudan direk siteye 👑👑Sen daha muro'yu tanımamışsın Sen beni gerçek hayatta tanısan ben sıra beklemem 😄
Ben kendimi anlatmam Ahmet gel beni yakından tanı burda cuta diye bir kullanıcı var bizim semte yakın bir yerde oturuyor Denetim serbestliği giderken ona uğramıştım misafir olmuştum onu bul anlatsın sana beniAbi şimdi seni tanimiyoz burdan az birşey tanıyoruz ama senin anlattıklarına göre Polat Alemdar bok yemiş yanında valla hdhd
Olsun yarın genebsakinlesin öpüşün barışınIste bana laf eden adamda iyiligim dokunduğu adam olunca üzülüyorum
Nerde oturuyorsun abiBen kendimi anlatmam Ahmet gel beni yakından sana
Ama muroo elmasları toplamak ömrünü aldı kumarda ezmek 5 dakikaCigaramı alırdım kafam güzel kumar oynardım, 😄😄
300 kagitminbastin tek maça la abi fazla basma300 er attık