- 72,720
- 38,442
- 113
Yok la 😄😄😄Cidden mi abi
Yok la 😄😄😄Cidden mi abi
250 degilmiydi
O kadar yakışıklısın ki görünce yanlış emoji attım MurooGülücük atıyon kardeşim yakışıklı değil miyim 😄
Ulan Ahmet seni kırmayacağım vallahi şimdi bir tane ufak bir fotoğrafım var çekilmiştim onu çekeceğim atacağım geri sileceğim burada olCidden mi abi
İnandım abi ama bu tam bir at hırsızına benxiyor görsem bunu 1 km'den yolumu değiştirirsinYok la 😄😄😄
Sana teşekkür ederek alıntılayıp yazdim dostum. Gözünden kaçmış olabilirKardeş bu adamın yazdıklarına cevap veriyosun benimkilerine neden cevap vermiyosun merak ettim
Tamam bende atım bekle tam 52 gece atUlan Ahmet seni kırmayacağım vallahi şimdi bir tane ufak bir fotoğrafım var çekilmiştim onu çekeceğim atacağım geri sileceğim burada ol
Kardeşim kazansak 300 e çekmez 1000 e çıkardık 7000 bin jazanç var 1500 lira dağıtım ne bileyim birazda risk alıp 19000 basanı düşündüm desemZaten konu başlığı 3 kişi 500 du reisim sen 300 E cekdin
Sen yakışıklı mı görmek istiyorsun Bak şimdi kendimi atıyorum Yakışıklı değilim yaO kadar yakışıklısın ki görünce yanlış emoji attım Muroo
@ByOzzkanAçıkça söylediğim icin teşekkür ederim. Diğer konuda benden önce takip edip etmediğini ben bilemem yine diyorum adam seçmiş bende tutup sayfa sayfa su adam benden önce gelmiş sonra gitmis diye inceleyemem. Çünkü etkinlik sahibine degilim listeci degilim. Eğer etkinlik sahibi yada listeci olsaydım senin dediğini yapardım. Neyse geçen güzel olsun
Reisim herkes kendine göre haklı inan bana insanlar hatası yaratilmadi istemsizce ağızdan. Bazı şeyler çıkabiliyor bazı şeyleri maruz görmek gerek kimin kimden büyük yada küçük olduğunu kimse bilemez normalde böyle şeylerin yazilipda 2 taraflı kavga yada ağız dalaşı çıkmasından susmayı eylerim bana göre daha mantıklı geliyor ama siz 2 biz çoğu rolde hep kafa kafaya sıkı takipçisiniz bı anda düşman oldunuz ben bunu diyorum her 2 taraf içinde ya abi kim kazanmış kim kaybetmiş para önemsiz valla önemsiz cidden bak burda dostluk Baki kalır yoksa gerisi fasa fiso emin ol.Adam beni seçmiş lafı bana vurarak yok laf söyledinde adam seni o yuzden seçti v.s konulara giriyor. Etkinlik sahibi burada. Adama ne bir mesaj yazdım ne beni sec dedim nede bir muhabbetim var. Seçilmedi diye buradaki insanlara laf vurmaya hakki yok. Varsa sıkıntısı beni niye seçmedin de onunla çöz sorununu degil mi. Ona laf atarak buna laf atarak olmaz. İyiliğim dokundu diyor 5 Aylık dm kutusu duruyor kime ne iyiliğim dokunmuş hepsi var.
Eyvallah selametle dostum