Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling osmanarslan72 | Kasa 500 Hedef 3 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,438
10,091
113
Bilmiyom gülüm 3-4 birşeydi herhalde ama sonuçta takipleyen insanlar vardı onlara ayıp oldu bir iki kişi bana yazdı o yüzden rolling açtıran arkadaşla konuştum neyse arkadaşın konusu dağılmasın özelden konuşuruz canım
Ayıp bir kere 13 kazandım 7 dağıttım formda olmayan 2adama bile attım

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
Veriyor ama kriteri var. Sadece dolandırıcı olanlara verir. Dolandırıcı şahısları çok sever
Niye dolandırıcı insanlara verince dönüşü daha güzel mi oluyo 😆
O genelde parası olmayan insana beklentisi olmadığı için ödül atacak bir insan değil yani ben en azından öyle gördüm

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
Kan çekiyor demek ki haylancım ne bilim
Benim onunla sorunum yok ama kim olsa bunu dile getirirdi yapılan şey hoş değil paran kıymetli ise rolling açma arka planda ne yaparsan yap rollingte ödül dağıtimi zorunlu değil ama Reşat sende biliyorsun kanka bu işin raconu bu kimse ödül almamak için sayı saymaz illaki beklentisi olur

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,414
7,679
113
Yanlış anladın dostum sana bişey demedim. O şahıs için dedim ben. Rol açınca ya vermiyor ya dolandırıcı şahıslara veriyor dedim
Vaala anlamadım kimseyi ben yani bilmiyorum be kral bak mamoste mülayim can gibi adamlar onlar binlerce lira birbirimize veririz kiimse kimseye birşey demez yani herkes bir değil onu çok iyi anladım

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,858
27,112
113
Benim onunla sorunum yok ama kim olsa bunu dile getirirdi yapılan şey hoş değil paran kıymetli ise rolling açma arka planda ne yaparsan yap rollingte ödül dağıtimi zorunlu değil ama Reşat sende biliyorsun kanka bu işin raconu bu kimse ödül almamak için sayı saymaz illaki beklentisi olur
Tabi dostum. Bekleme de açılan konu mesaj sayısı ile rolling aynı oluyor mu hiç ?
Kimse keyfe keder vakit ayırıp sonucu belli olmayan bir şey için yazmaz saatlerce

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,679
23,482
113
Parası bitince gelir

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,858
27,112
113
Vaala anlamadım kimseyi ben yani bilmiyorum be kral bak mamoste mülayim can gibi adamlar onlar binlerce lira birbirimize veririz kiimse kimseye birşey demez yani herkes bir değil onu çok iyi anladım
Kimsenin niyetini okumayazsın dostum sen kendince güzelliğini yapmışsın ama o onun ayıbı

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,777
7,420
113
Niye dolandırıcı insanlara verince dönüşü daha güzel mi oluyo 😆
O genelde parası olmayan insana beklentisi olmadığı için ödül atacak bir insan değil yani ben en azından öyle gördüm
rol icin 4 kisiye para atmistim herkesin sahrekar dedigi bi kansiz acmisti daha da,tovbe ettim

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
Tabi dostum. Bekleme de açılan konu mesaj sayısı ile rolling aynı oluyor mu hiç ?
Kimse keyfe keder vakit ayırıp sonucu belli olmayan bir şey için yazmaz saatlerce
Ben kuruluyorum böyle olunca işte haddime değil ben rollingte yoktum bile sadece bir iki kişi bana yazdı diye dile getirdim sevmiyorum abi rolling açıyorsan kazanıyorsan miktar önemli değil 100₺ bile olsa ödülü gönderirsin kabul edemiyorum , bu hak yüzünden başıma gelmeyen kalmadı zaten yaşım bilmem kaç oldu hala bir b.ka sahip olamadım dilim yüzünden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...