- 47,893
- 52,670
- 113
Spin verse daha iyiydi aq 1.3 ftnymiş değeri20 lira değeri ne yapmayı düşünüyorsun 20 lirayla kral
Spin verse daha iyiydi aq 1.3 ftnymiş değeri20 lira değeri ne yapmayı düşünüyorsun 20 lirayla kral
1 dk da iade aldı 2 saattir kupon gelmıyo bu penaltıda bedavaya oynuyo bu sporuDk 84 oldu
Bu sefer altın vuruşu söyle bana yaptırsın dost1 dk da iade aldı 2 saattir kupon gelmıyo bu penaltıda bedavaya oynuyo bu sporu
Yerını bıl dost son adımı her zaman ben yaprımBu sefer altın vuruşu söyle bana yaptırsın dost
Senınde yüzün dolandırıcılıkta güler ınsallah dost kanguru gibiKazandığım savaş yok çok şükür
Kıdemli sahtekar zaten dostumuzSenınde yüzün dolandırıcılıkta güler ınsallah dost kanguru gibi
Hakkat aw nasıl iş la 2.5 alsak patates mis bu iade işleri iyi yaw1 dk da iade aldı 2 saattir kupon gelmıyo bu penaltıda bedavaya oynuyo bu sporu
Sahtekarlıgın kitabını sen yazdın diye biliyorum dostKıdemli sahtekar zaten dostumuz
Bekle abın sana 1 Mac bulur sımdı rahatta kalHakkat aw nasıl iş la 2.5 alsak patates mis bu iade işleri iyi yaw
Zor be dost insanlar akıllandi ekmek parası zor çıkıyor gündeSenınde yüzün dolandırıcılıkta güler ınsallah dost kanguru gibi
İnsanlar eskisi gibi kolay dolandırılmıyor dostZor be dost insanlar akıllandi ekmek parası zor çıkıyor günde
Bol şanslar ÖmerAlenelim bol şans Ekli dosyayı görüntüle 339939
Zengin geldiBol şanslar Ömer
Neremiz zenginZengin geldi
Tepkime puanın mesaj sayindan fazla demek ki çok etkinlik yapıyorsun forumdaNeremiz zengin
At bakalım bi 500 belli olcak zengin misin değil misinNeremiz zengin
Zengin olan @pehlivan35 ona yaz senAt bakalım bi 500 belli olcak zengin misin değil misin