- 6,797
- 4,936
- 113
Yolu yariladik kardeşim yaş 35 yolun yarısı zaten yeni işten geldm 22000+ adım atmisimAtmye yürü bak kalp rahatsızlığı falan başlar yakında sende bi nefes al
Yolu yariladik kardeşim yaş 35 yolun yarısı zaten yeni işten geldm 22000+ adım atmisimAtmye yürü bak kalp rahatsızlığı falan başlar yakında sende bi nefes al
Daha genç duruyorsun dostYolu yariladik kardeşim yaş 35 yolun yarısı zaten yeni işten geldm 22000+ adım atmisim
Çok az canan karatayı dinle sen atmye yürü ben sana söyliyimYolu yariladik kardeşim yaş 35 yolun yarısı zaten yeni işten geldm 22000+ adım atmisim
Kuponu görelim dayı
Pol sansIK Oddevold - Oskarshmans 20108
Bugün 17:00
40' / 1-0
Toplam Gol2,5 Üst
1.44
Kopenhag - Aalborg BK 18619
Bugün 18:00
Karşılıklı GolVar
1.66
Newcastle Utd - Brighton 08462
Bugün 21:30
Karşılıklı GolVar
1.36
AZ Alkmaar - West Ham 14090
Bugün 22:00
Karşılıklı GolVar
1.50
Sevilla - Juventus 14408
Bugün 22:00
Karşılıklı GolVar
1.64
Fotoğrafta genç çıkmışım dimi 😁😁Daha genç duruyorsun dost
Amini yiyim atmıs dost helalMısırda tek gol benim maçta goruyosun kleopatranın delıgı gibi 0 geri kalanlar
Ekli dosyayı görüntüle 340024
Adam cımbızla çekmiş resmenMısırda tek gol benim maçta goruyosun kleopatranın delıgı gibi 0 geri kalanlar
Ekli dosyayı görüntüle 340024
Eyvallah dostPol sans
Berat koydu gollll oldu
😁😁Fotoğrafta genç çıkmışım dimi 😁😁
Kesene bereket olsun dostumTerbiyeler knka 🙂 teşekkürler arkadaşlar dm atarim çekim geldi @Shellac reis burası kilit sana zahmet
Bana atma dost dm bn sohbetine geldimde sen yoktun 🤭Terbiyeler knka 🙂 teşekkürler arkadaşlar dm atarim çekim geldi @Shellac reis burası kilit sana zahmet
Neden kıtletıyon konuyu maçları veren biz kazandıran biz bu hak nerden geliyor dostTerbiyeler knka 🙂 teşekkürler arkadaşlar dm atarim çekim geldi @Shellac reis burası kilit sana zahmet
Dost kimseye dm atma dostuna direk 300 itele yeni roll açalım parayı vuralımTerbiyeler knka 🙂 teşekkürler arkadaşlar dm atarim çekim geldi @Shellac reis burası kilit sana zahmet
Özür dilerim gardasim söz sende buyurNeden kıtletıyon konuyu maçları veren biz kazandıran biz bu hak nerden geliyor dost
Bol Şanslar 👍🏻Alenelim bol şans Ekli dosyayı görüntüle 339939
Üstüne 100 er koyda 250 ser atsın adamBana atma dost dm bn sohbetine geldimde sen yoktun 🤭
Herkes kabulse neden olmasınDost kimseye dm atma dostuna direk 300 itele yeni roll açalım parayı vuralım