Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Petrol Ofisi

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,384
7,095
113
Arkadaşlar yarın nasip olursa market görevlisi olarak petrol ofisine basliycam maaşı 45 binmiş icra kesimtimle yine 33-34 alırım telefonla görüştük sanırım acil elemana ihtiyaçlari varmış kimliğimi attım girişimi yaptılar hemen artık hastalığımı yenmem lazım çalışmam lazm
Bişey demiycem çalışirsin inşallah

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,622
10,920
113
Arkadaşlar yarın nasip olursa market görevlisi olarak petrol ofisine basliycam maaşı 45 binmiş icra kesimtimle yine 33-34 alırım telefonla görüştük sanırım acil elemana ihtiyaçlari varmış kimliğimi attım girişimi yaptılar hemen artık hastalığımı yenmem lazım çalışmam lazm
Kral Allah için bir işe gir bizde kurtulak sende kurtul bu 2 ayda 20 tane ise girdin yav

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,206
7,798
113
Her gün bir sitede kayıt olup bize yeni iş başvurusu yspiyor izlenimi mi veriyon ne yapiyon, her gün bir işe başlıyorum ne la

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,273
6,784
113
Allah şifa versin hayırlı olsun

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,666
4,608
113
İlaçlarını düzenli kullanıyorsan sorun yasamaman lazım
Dost doktorun en son verdiği ilaç iyice skntı yaptı sonra doktor kesti o ilacı başka ilaç verdi o daha beter etti elimde değil dost çıktım bianda terleme skntı bastı sonra Allah'a dua ettim Yarabbi şafi isminle şifa ver bana diye dayanamıyorum böyle yaşamaya

pierno1992

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
50
12
8
Arkadaşlar petrolde pompacılık yapıyor bu pompa pompacılık sektör ama calısıe mı bilmem calısırsan iyidir clover icralık 33-34 ıyı 45 den clover

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,870
6,762
113
Allah onların yardımcısı olsun