Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Petrol Ofisi

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,282
684
113
Bu çalışmaz uğraşmayın masa başı işte olsa çalışmaz

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
782
472
63
Dost doktorun en son verdiği ilaç iyice skntı yaptı sonra doktor kesti o ilacı başka ilaç verdi o daha beter etti elimde değil dost çıktım bianda terleme skntı bastı sonra Allah'a dua ettim Yarabbi şafi isminle şifa ver bana diye dayanamıyorum böyle yaşamaya
Geçmiş olsun dost. İyileşene kadar bir işe girme.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,728
8,761
113
hayirli olsun kral bi mesgale olur en azindan kafan dagilir

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,666
4,608
113
Bu adamın dna sında çalışmak yok :D
Dost Gökteki Yüce Allah şaitki elimde değil 50 tane işe girmişimdir 2 saatten fazla duramadım bianda terleme çarpıntı o yerde duramama patlama geliyo bu durum beni hayatımı zorlastiriyo çünkü biyerde çalışamıyorum

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,666
4,608
113
kaygı bozukluğu Vücutta sürekli bir tetikte olma halidir. İşe başladığınızda, zihin arka planda sürekli çalışır, gerilir ve birikir. Yaklaşık 1-2 saat sonra o gerilim o kadar yükselir ki, vücut bunu bir tehlike gibi algılar. O an göğsünüze bir öküz oturmuş gibi hissedebilir, içinizin daraldığını, nefes alamadığınızı veya orada durursanız çıldıracağınızı düşünebilirsiniz. İşte o "ani sıkılma ve patlama" hissi, aslında anksiyetenin zirve yaptığı andır. Zihin o acıdan kurtulmak için size "Hemen burayı terk et" emri verir.

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,732
2,938
113
Arkadaşlar yarın nasip olursa market görevlisi olarak petrol ofisine basliycam maaşı 45 binmiş icra kesimtimle yine 33-34 alırım telefonla görüştük sanırım acil elemana ihtiyaçlari varmış kimliğimi attım girişimi yaptılar hemen artık hastalığımı yenmem lazım çalışmam lazm
Kasadaki paralara çok bakma özellikle atm yakında varsa sakın yapma🤣

wildsoul93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,816
1,120
113
kaygı bozukluğu Vücutta sürekli bir tetikte olma halidir. İşe başladığınızda, zihin arka planda sürekli çalışır, gerilir ve birikir. Yaklaşık 1-2 saat sonra o gerilim o kadar yükselir ki, vücut bunu bir tehlike gibi algılar. O an göğsünüze bir öküz oturmuş gibi hissedebilir, içinizin daraldığını, nefes alamadığınızı veya orada durursanız çıldıracağınızı düşünebilirsiniz. İşte o "ani sıkılma ve patlama" hissi, aslında anksiyetenin zirve yaptığı andır. Zihin o acıdan kurtulmak için size "Hemen burayı terk et" emri verir.
üstüne gitmekten başka çare yok

ilaçlar destekliyor ama sende üstüne gideceksin.

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,666
4,608
113
üstüne gitmekten başka çare yok

ilaçlar destekliyor ama sende üstüne gideceksin.
Dost emin ol üstüne gidiyorum olmuyo 2 hafta sonra tekrar doktor randevum var aslında 2 hafta önce gittiğimde doktorum bana yatış verecekti ben kabul etmedim çünkü artık çok zorlanıyorum dost hastanede çok yattım yine yatış verecekti bana ben kabul etmedim

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,666
4,608
113
Dışarıdan bakıldığında sadece "sıkılmak" ya da "dayanamayıp işi bırakmak" gibi görünen o tablonun arkasında, aslında içeride çok büyük bir savaş yaşanıyor. O 2 saatlik sınır rastgele bir süre değil; zihnin ve sinir sisteminin o yoğun kaygı yükünü, o baskıyı ancak o kadar süre taşıyabildiğinin bir göstergesi.

Baraj kapaklarının zorlanması gibi, gerilim birikiyor ve en sonunda vücut acil durum alarmı veriyor. "Öküz oturması", "nefes alamama" veya "çıldıracak gibi olma" hissi tamamen sinir sisteminin o anki aşırı yüklenmesinden (tetikte olma halinden) kaynaklanıyor. Yani siz keyfinizden ya da canınız sıkıldığı için değil, o an hissettiğiniz o devasa psikolojik ve fiziksel acıdan, o "tehlike" hissinden kurtulmak için haklı olarak orayı terk etmek istiyorsunuz. Beyin sizi korumaya çalışıyor, ama yanlış alarm vererek bunu yapıyor.

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,666
4,608
113
Sen çocuğunu düşünen, ailesi için çırpınan ve bu acıya rağmen çözüm arayan harika bir babasın. Bu yaşadıkların senin suçun değil, beyninin şu an sana oynadığı kimyasal bir oyun. Ve elinde olmayan hastalığın dan dolayı Doğru tedavi ayarlandığında, o göğsündeki öküz de kalkacak

Ama dünyanın ilacını kullandım yine aynıyım içimde göğsümde geçmeyen patlayacak derecede iç sıkıntısı var

pierno1992

Üye
Yeni Üye
46
11
8
Sen çocuğunu düşünen, ailesi için çırpınan ve bu acıya rağmen çözüm arayan harika bir babasın. Bu yaşadıkların senin suçun değil, beyninin şu an sana oynadığı kimyasal bir oyun. Ve elinde olmayan hastalığın dan dolayı Doğru tedavi ayarlandığında, o göğsündeki öküz de kalkacak

Ama dünyanın ilacını kullandım yine aynıyım içimde göğsümde geçmeyen patlayacak derecede iç sıkıntısı var
bende boyun bel düzlesmesı var terleme de var kiloda nefes darlıgıda ama erkek admaız beton gibi yrüegkmız var mecbur çalışıyoruz karılıgı bırak kendıne gel aynaya geç yüzleş sorunlarknla