Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Petrol Ofisi

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,054
3,547
113
Kral bi gun akşamcı olduğun zaman kasanın parayı al 2 orana bas bizim bir arkadaş yaptı simdi cezaevinde onun kupon gelmemişti belki senin ki gelir hayat bu
o dediğini ben zamanında 1 haftalık harçlığımı ve yol yemek paramı gömmüştüm roma kazanır a o günde 0-0 bitmişti aradan 15 yıl geçmiş ortalama o gün bugündür romayı gördünmü kusasım gelir kış günü 1 hafta yürüyerek gidip gelmiştim işe

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
622
499
63
Arkadaşlar yarın nasip olursa market görevlisi olarak petrol ofisine basliycam maaşı 45 binmiş icra kesimtimle yine 33-34 alırım telefonla görüştük sanırım acil elemana ihtiyaçlari varmış kimliğimi attım girişimi yaptılar hemen artık hastalığımı yenmem lazım çalışmam lazm
Hayırlı olsun Enayilik yapıp işi bırakırsan söyle ben başvurim ben girim

rcpgdk315

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
149
65
28
Arkadaşlar yarın nasip olursa market görevlisi olarak petrol ofisine basliycam maaşı 45 binmiş icra kesimtimle yine 33-34 alırım telefonla görüştük sanırım acil elemana ihtiyaçlari varmış kimliğimi attım girişimi yaptılar hemen artık hastalığımı yenmem lazım çalışmam lazm
La tufaya düşme ilk defa duydum
böyle kurumsal bir firma kimlik atıp ise giriş yapıldığını
Yarın gidince yapamıyor mu bu ne acele😀

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,675
19,035
113
La tufaya düşme ilk defa duydum
böyle kurumsal bir firma kimlik atıp ise giriş yapıldığını
Yarın gidince yapamıyor mu bu ne acele😀
Abartma ne kurumsallar var bi dunya evrak istiyolar hepsi dosyada duruyor oylece tc ile ssk yapicaklar yarinda e devletten diger belgeleri cikartir alt ustu pompake yapicak ztn oda deligi tutturabilirse hadi benzin neysede gazlilarda alta girmesi gerekicek

Gokhandgnc35

Tanınmayan üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,240
15,934
113
Kasa arkasindaki kondomlara sahip çık bak çaliyorlar sonra