- 7,666
- 4,609
- 113
Allah razı olsun dostŞimdiden hakkında hayırlısı olsun
Allah razı olsun dostŞimdiden hakkında hayırlısı olsun
Başını alır ancak maxvin kolay degil 1 senedir Max aldığım yok benim iyi betten nadiren veriyorlar maxıYapmalı hayatının kurtuluşu artık son kurşun. Forum olarak inanıyoruz inşallah kasayı patlatır Max win alır
Hakkında hayırlısı olsunBasliyacam yamalım nasip olursa
o dediğini ben zamanında 1 haftalık harçlığımı ve yol yemek paramı gömmüştüm roma kazanır a o günde 0-0 bitmişti aradan 15 yıl geçmiş ortalama o gün bugündür romayı gördünmü kusasım gelir kış günü 1 hafta yürüyerek gidip gelmiştim işeKral bi gun akşamcı olduğun zaman kasanın parayı al 2 orana bas bizim bir arkadaş yaptı simdi cezaevinde onun kupon gelmemişti belki senin ki gelir hayat bu
Hayırlı olsun Enayilik yapıp işi bırakırsan söyle ben başvurim ben girimArkadaşlar yarın nasip olursa market görevlisi olarak petrol ofisine basliycam maaşı 45 binmiş icra kesimtimle yine 33-34 alırım telefonla görüştük sanırım acil elemana ihtiyaçlari varmış kimliğimi attım girişimi yaptılar hemen artık hastalığımı yenmem lazım çalışmam lazm
O banko dost bu pompayla gazli arabalarin altina domalamaz malesefHayırlısı dostum inşallah bir gün sonra işi bıraktım yazısı yazmazsın.
La tufaya düşme ilk defa duydumArkadaşlar yarın nasip olursa market görevlisi olarak petrol ofisine basliycam maaşı 45 binmiş icra kesimtimle yine 33-34 alırım telefonla görüştük sanırım acil elemana ihtiyaçlari varmış kimliğimi attım girişimi yaptılar hemen artık hastalığımı yenmem lazım çalışmam lazm
Sağolasın gardasimHakkında hayırlısı olsun
Dost girişim yapılmış edevletten baktım demekki acil elemana ihtiyaçlari varmışLa tufaya düşme ilk defa duydum
böyle kurumsal bir firma kimlik atıp ise giriş yapıldığını
Yarın gidince yapamıyor mu bu ne acele😀
Ben pompoci değilim dost market görevlisiKardeş arabanın deposunu fullerken bonanzaya girip depoyu taşırma
Abartma ne kurumsallar var bi dunya evrak istiyolar hepsi dosyada duruyor oylece tc ile ssk yapicaklar yarinda e devletten diger belgeleri cikartir alt ustu pompake yapicak ztn oda deligi tutturabilirse hadi benzin neysede gazlilarda alta girmesi gerekicekLa tufaya düşme ilk defa duydum
böyle kurumsal bir firma kimlik atıp ise giriş yapıldığını
Yarın gidince yapamıyor mu bu ne acele😀
Yok markete almazlar seniBen pompoci değilim dost market görevlisi
İyi işin rahat o zaman oturursunBen pompoci değilim dost market görevlisi
Market görevlisi olarak anlaştım benYok markete almazlar seni
Kasa arkasindaki kondomlara sahip çık bak çaliyorlar sonraArkadaşlar yarın nasip olursa market görevlisi olarak petrol ofisine basliycam maaşı 45 binmiş icra kesimtimle yine 33-34 alırım telefonla görüştük sanırım acil elemana ihtiyaçlari varmış kimliğimi attım girişimi yaptılar hemen artık hastalığımı yenmem lazım çalışmam lazm
Eyvahlar olsun seytana uyma sakın kasayi patlatirsin falan 🙂Ben pompoci değilim dost market görevlisi
Oturmak yok dost markette yakıt çekecem ürün satacamİyi işin rahat o zaman oturursun
Hem pompaya hem markete bakıyor elemanlar genelde öyle denk geliyorum petroldeYok markete almazlar seni