Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet PTT Genel Müdürlüğü Aradı

vedo60

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
99
33
18
Beyler bu telefonla aradılar kaplabet mi kapya betmi anlamadım bilen var mı böyle bir site

amm01963

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
468
209
43
Bu numara aradı adınıza bir tebligat var ama adreste bulunamamışsınız dedi size avukat numarası veriyorum dedi bir numara verdi cep telefon numarası Damla diye bir kadın Avukat dedi buna ulaşın dedi

Arkadaşlar bu gerçek midir dolandırıcı mıdır
ifadeye çağırılmadan , ifade vermeden tebligat gelmez…

szrgmc

Korean cod hunter
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,006
440
83
E devletinde icra gözükmüyosa inanma

Byscream1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,463
492
83
Bu numara aradı adınıza bir tebligat var ama adreste bulunamamışsınız dedi size avukat numarası veriyorum dedi bir numara verdi cep telefon numarası Damla diye bir kadın Avukat dedi buna ulaşın dedi

Gerçek kanka evden gelip mit alcak seni nasıl almazsın o kargoyu

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,782
1,139
113

dolandırıcı ptt aramaz gelse evde olmasan kapıya kağıt asar muhtarlıktan alırsın

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
609
511
93

Bu damla geçen beni de aradı, yurtdışındayim aşkım dedi 500 Euro lazım
Yolladım bekliyorum.
Telefonu uçakta düşürdü galiba ulaşamıyorum.
Yarın sabah gelecek inşallah

Asikral27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,098
369
83
Sene 2026 halen adamlar dolandırıcılık yapıyor bi 2000 sene daha geçse bizim halk yine dolandırılır bundan eminim

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,399
3,790
113

Açılan dosyanın numarası olur. Böyle durumlarda dosya numarası sorunca kem küm etmeye başlıyorlar. Oradan bile belli olur dolandırıcı oldukları