Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet PTT Genel Müdürlüğü Aradı

amm01963

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
468
210
43
Bu numara aradı adınıza bir tebligat var ama adreste bulunamamışsınız dedi size avukat numarası veriyorum dedi bir numara verdi cep telefon numarası Damla diye bir kadın Avukat dedi buna ulaşın dedi

Arkadaşlar bu gerçek midir dolandırıcı mıdır
ifadeye çağırılmadan , ifade vermeden tebligat gelmez…

Byscream1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,467
495
83
Bu numara aradı adınıza bir tebligat var ama adreste bulunamamışsınız dedi size avukat numarası veriyorum dedi bir numara verdi cep telefon numarası Damla diye bir kadın Avukat dedi buna ulaşın dedi

Gerçek kanka evden gelip mit alcak seni nasıl almazsın o kargoyu

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,783
1,139
113

dolandırıcı ptt aramaz gelse evde olmasan kapıya kağıt asar muhtarlıktan alırsın

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
609
511
93

Bu damla geçen beni de aradı, yurtdışındayim aşkım dedi 500 Euro lazım
Yolladım bekliyorum.
Telefonu uçakta düşürdü galiba ulaşamıyorum.
Yarın sabah gelecek inşallah

Asikral27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,101
369
83
Sene 2026 halen adamlar dolandırıcılık yapıyor bi 2000 sene daha geçse bizim halk yine dolandırılır bundan eminim

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113

Açılan dosyanın numarası olur. Böyle durumlarda dosya numarası sorunca kem küm etmeye başlıyorlar. Oradan bile belli olur dolandırıcı oldukları

tugaytipss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
837
197
43

Kankam aynısı bana yaptılar site ismine kadar söylüyor dolandırıcı picler

jackal1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
443
185
43
Kardaş ben postacıyım tebligat için gelirim evde yoksan ararım oda olmadı muhtarlığa atarım PTT o kadar gelişmesi direk avukat falan rahat ol :)

Voltaj34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
190
107
43
beni aradı ver şu amk çocuğu kimmiş dedim kspattı

Sinanksk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
261
115
43
Dolandırıcı keşke eglenseydin telefonu açıp lanetli orospular kanlarını.canlarini alıcaksın bunlarin birde sözde kadın nasilda gaddarca hunharca acımadan dolandırmaya çalışıyorlar merhametsizler bunları öldürmek serbest olmalı hadi sen ben birazda olsa uyandığı, ya yaşlılara denk gelseler ve geliyorlardirda acı cektire cektire oldurceksin

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,582
9,938
113
Teknoloji konusunda biraz cahilim az bisey Teknoloji bilgim olsun ayda en az 200 300 kisi garanti dolandırırım bu konu icin demiyorum gecen tv ye çıkmış birisi ağlıyor adam öğretmen birisi terör olayı vs diye 5 milyon dolandırmış ülkenin çocukları emanet ettiği öğretmenlerden bile böyleleri çıkıyorsa bu ülkede gerçekten çalışmaya gerek yok evde yatarak milyoner olursun

ByKiLLeR

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
114
29
28

Arkadaşımın başına geldi dost dolandırıcı inanma

12feto12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,019
292
83

dolandırıcı

dualsim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
104
27
28

adı üstünde ptt ve tebligat arama ile kesinlikle işlem yapmaz pttdolandırıcı arkadaşlar sene şansını ndeniyo yıllar once çıkan numralar bunlar evrak gelmeden bu tarz işileri dikkate alma