Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling qguzh4nn0 / Kasa 1k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haydarigeceler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,135
1,067
113
Ne olmuş öyle yahu beklemek dışında bir şey istenmedi rahat olun beyler sabaha kadar da olsa inancımız sarsılmaz

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
Vallahi öyle Muro yaw 250 beni zengin etmez Oğuzhanı da fakir etmez gözle görünür sıkıntı oldu belli zaten dün mü başladınız bu işe sonuçlanması geç olacak aşikar bu . Adamı bu kadar rahatsız etmeye ne gerek var vallahi vermesede hakkıdır hakka tapan bu kadar
Kimse birsey demiyor ki zaten kim adamın üstüne gitti ki benmi kaçırdım adamin bahsi sonuclansin halledecek zaten

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,089
39,355
113
O yüzden diyorum ya kendini sıkıntıya sokma rahat bırak ya ben de senin gibiyim atmadan rahat edemiyorum
Ama öyle biri rol actırı ya bana üstümde sanki bir sorumluluk hissediyorum direkt atıyorum yani hiç bekletmeden adam o yüzden sıkıntıya girdi bence

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,089
39,355
113
Ben görmedim dedim konu değil kazanç oldumu dağıttığını dedim ben lafları iyi oku bide beni koparmaya calisiyor ben yemem puaha
Ne koparacağım ben ya inanmadığın için iddiaya girelim diyorum bir İkincisi de ben kimseyi koparmam herkes de burada iyi bilir Ben öyle dm'den gizli gizli insanlara yazmam Buradaki bazı tenekeler gibi biz neysek oyuz ortaya yazarız

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
Ne koparacağım ben ya inanmadığın için iddiaya girelim diyorum bir İkincisi de ben kimseyi koparmam herkes de burada iyi bilir Ben öyle dm'den gizli gizli insanlara yazmam Buradaki bazı tenekeler gibi biz neysek oyuz ortaya yazarız
Helal olsun sana bunun şerefine bi rol açta dağıtım yap neşemiz yerine gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...