- 43,416
- 7,837
- 113
knka neden inanmayalım sana. problem yok sonuçlanınca çekersinBuyrun bekliyorum inanmayan arkadaşlara paranız bende bida soran olursa Gönül koyarim
knka neden inanmayalım sana. problem yok sonuçlanınca çekersinBuyrun bekliyorum inanmayan arkadaşlara paranız bende bida soran olursa Gönül koyarim
SaplaNe olmuş öyle yahu beklemek dışında bir şey istenmedi rahat olun beyler sabaha kadar da olsa inancımız sarsılmaz
Vallahi öyle Muro yaw 250 beni zengin etmez Oğuzhanı da fakir etmez gözle görünür sıkıntı oldu belli zaten dün mü başladınız bu işe sonuçlanması geç olacak aşikar bu . Adamı bu kadar rahatsız etmeye ne gerek var vallahi vermesede hakkıdır hakka tapan bu kadar
Sana ıban'a attım Arkadaş söyledi atarsınknka neden inanmayalım sana. problem yok sonuçlanınca çekersin
Kimse birsey demiyor ki zaten kim adamın üstüne gitti ki benmi kaçırdım adamin bahsi sonuclansin halledecek zatenVallahi öyle Muro yaw 250 beni zengin etmez Oğuzhanı da fakir etmez gözle görünür sıkıntı oldu belli zaten dün mü başladınız bu işe sonuçlanması geç olacak aşikar bu . Adamı bu kadar rahatsız etmeye ne gerek var vallahi vermesede hakkıdır hakka tapan bu kadar
O yüzden diyorum ya kendini sıkıntıya sokma rahat bırak ya ben de senin gibiyim atmadan rahat edemiyorumKimse birsey demiyor ki zaten kim adamın üstüne gitti ki benmi kaçırdım adamin bahsi sonuclansin halledecek zaten
Liste bu. Burada kalsın eski sayfalara dönmiyim bidaha@Hayat1kumar @masoud26 @ahmetc10 @Ferdinyoo @Muhammets10 @haydarigeceler @zeisy @sinansrml63 @Marley15 @Beşiktaş @Erhan2121
etiketlediklerim ahmetc10'a ibanlarını atsınlar 6dan sonra yolluyacak
Yanlis kisiyi alıntı yaptın galiba muroo puhhaaO yüzden diyorum ya kendini sıkıntıya sokma rahat bırak ya ben de senin gibiyim atmadan rahat edemiyorum
Ama öyle biri rol actırı ya bana üstümde sanki bir sorumluluk hissediyorum direkt atıyorum yani hiç bekletmeden adam o yüzden sıkıntıya girdi benceO yüzden diyorum ya kendini sıkıntıya sokma rahat bırak ya ben de senin gibiyim atmadan rahat edemiyorum
Sen rol açıp paramı dağıtıyordun millete ben nie hiç görmedim bunu puahahhAma öyle biri rol actırı ya bana üstümde sanki bir sorumluluk hissediyorum direkt atıyorum yani hiç bekletmeden adam o yüzden sıkıntıya girdi bence
Konularımı atayım mı sana verecek misin 1000 TL Buradaki insanların içinde söz veriyor musunSen rol açıp paramı dağıtıyordun millete ben nie hiç görmedim bunu puahahh
Ben görmedim dedim konu değil kazanç oldumu dağıttığını dedim ben lafları iyi oku bide beni koparmaya calisiyor ben yemem puahaKonularımı atayım mı sana verecek misin 1000 TL Buradaki insanların içinde söz veriyor musun
Yuh batmiş erhandan 1k mi koparmaya calisiykn dost sende iyi sinyalciymissin gfffKonularımı atayım mı sana verecek misin 1000 TL Buradaki insanların içinde söz veriyor musun
Ne koparacağım ben ya inanmadığın için iddiaya girelim diyorum bir İkincisi de ben kimseyi koparmam herkes de burada iyi bilir Ben öyle dm'den gizli gizli insanlara yazmam Buradaki bazı tenekeler gibi biz neysek oyuz ortaya yazarızBen görmedim dedim konu değil kazanç oldumu dağıttığını dedim ben lafları iyi oku bide beni koparmaya calisiyor ben yemem puaha
HaahahhaahahahahahhahhahaaYuh batmiş erhandan 1k mi koparmaya calisiykn dost sende iyi sinyalciymissin gfff
Helal olsun sana bunun şerefine bi rol açta dağıtım yap neşemiz yerine gelsinNe koparacağım ben ya inanmadığın için iddiaya girelim diyorum bir İkincisi de ben kimseyi koparmam herkes de burada iyi bilir Ben öyle dm'den gizli gizli insanlara yazmam Buradaki bazı tenekeler gibi biz neysek oyuz ortaya yazarız
Muro baska bir boyuta geçti suan puahhaYuh batmiş erhandan 1k mi koparmaya calisiykn dost sende iyi sinyalciymissin gfff