- 41,456
- 32,580
- 113
AçDemek ki sende var ki ben de görüyorsun Sabahtan beri kıvranıyorum burada
Açın halinden anlar muro anlıyorum seni
Diyim sende beni anla haha 😂😂
AçDemek ki sende var ki ben de görüyorsun Sabahtan beri kıvranıyorum burada
Bugün bende hiç kot alamdim sansmidir nedir bir piabella 1000 eklemiş oda 50 kat cevrimli 2 katı görmeden bitdiBugün açılan hiçbir şeyi alamadım ya ona yanıyorum dayı ya
Bence anca 5K olacak ki o rakamlara çıkayım çünkü 1 k sana ne oldu mu gidiyorum kafamı kırıyorum o yüzden çıkamıyorum yukarıyaNeyse o gün biri rol parasını 20 k mi ne yapmış sende yap abi göster hunerlerini
Jojo'nun Allah belasını versin ya çocuktan bin lira aldım yatırdım nasıl aldırmadı bana Anlamadım ya Hiçbir şekil basmıyordu üstüne dayı ya şimdi Tahir gelir her yerde aynı şeyi yazıyorsun diye başlar yine Ne yapayım kafamdan çıkaramadım 😄Bugün bende hiç kot alamdim sansmidir nedir bir piabella 1000 eklemiş oda 50 kat cevrimli 2 katı görmeden bitdi
Murocan1988 winnnwonnnçinçannnnçonnnn 😂😂😂@Shellac reis Burası kazandı
Valla abi dediğinden hicbirsey anlamadım bir daha yazarmisinBence anca 5K olacak ki o rakamlara çıkayım çünkü 1 k sana ne oldu mu gidiyorum kafamı kırıyorum o yüzden çıkamıyorum yukarıya
Konu kapansın uzanmasın konu 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄Murocan1988 winnnwonnnçinçannnnçonnnn 😂😂😂
Diyorum ki ben de 5K 5.000 lira yani para olacak ki o rakama çıkayım 25.000 20.000 artık neyse çünkü ben de günlük 1K aldığım zaman direkt kafamı kırmaya gidiyorum o yüzden yükseltmiyorum yeniden geliyorum yeniden sıfırdan başlıyorum 1K yapıyorum yine onu da götürüp yine veriyorum örnek veriyorum aktarmalı gidiyor 😄😄😄😄Valla abi dediğinden hicbirsey anlamadım bir daha yazarmisin
Bu yatırımı olan üyelere mi eklemiş Yoksa herkese miEkli dosyayı görüntüle 908639
Keşke bu kadar oynatmasaydı be dayı 😂😂😂
Ozaman biriktir abi öyle girDiyorum ki ben de 5K 5.000 lira yani para olacak ki o rakama çıkayım 25.000 20.000 artık neyse çünkü ben de günlük 1K aldığım zaman direkt kafamı kırmaya gidiyorum o yüzden yükseltmiyorum yeniden geliyorum yeniden sıfırdan başlıyorum 1K yapıyorum yine onu da götürüp yine veriyorum örnek veriyorum aktarmalı gidiyor 😄😄😄😄
Herkese sanırımBu yatırımı olan üyelere mi eklemiş Yoksa herkese mi
Demesi kolay ağızdan çok kolay çıkıyor para yaptığım zaman direkt oraya götürüyorum onun için uğraşıyorum zatenOzaman biriktir abi öyle gir
Yok 2025 yılında yatırım yapmış kişilere ekliyorHerkese sanırım
Abi sen işini bilirsin ben karismiyom ins herşey kalbinden geçtiği gibi olirDemesi kolay ağızdan çok kolay çıkıyor para yaptığım zaman direkt oraya götürüyorum onun için uğraşıyorum zaten
Eyvallah ahmet'imAbi sen işini bilirsin ben karismiyom ins herşey kalbinden geçtiği gibi olir
Hahahahhhhaahhs allah seni de her daim güldürsün ya
@Muroo1988 nasılsın dost iyisindir umarimHahahahhhhaahhs allah seni de her daim güldürsün ya