Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling RamizAmca / 1 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,100
38,127
113
Bugün bende hiç kot alamdim sansmidir nedir bir piabella 1000 eklemiş oda 50 kat cevrimli 2 katı görmeden bitdi
Jojo'nun Allah belasını versin ya çocuktan bin lira aldım yatırdım nasıl aldırmadı bana Anlamadım ya Hiçbir şekil basmıyordu üstüne dayı ya şimdi Tahir gelir her yerde aynı şeyi yazıyorsun diye başlar yine Ne yapayım kafamdan çıkaramadım 😄

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,100
38,127
113
Valla abi dediğinden hicbirsey anlamadım bir daha yazarmisin
Diyorum ki ben de 5K 5.000 lira yani para olacak ki o rakama çıkayım 25.000 20.000 artık neyse çünkü ben de günlük 1K aldığım zaman direkt kafamı kırmaya gidiyorum o yüzden yükseltmiyorum yeniden geliyorum yeniden sıfırdan başlıyorum 1K yapıyorum yine onu da götürüp yine veriyorum örnek veriyorum aktarmalı gidiyor 😄😄😄😄

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,583
10,922
113
Diyorum ki ben de 5K 5.000 lira yani para olacak ki o rakama çıkayım 25.000 20.000 artık neyse çünkü ben de günlük 1K aldığım zaman direkt kafamı kırmaya gidiyorum o yüzden yükseltmiyorum yeniden geliyorum yeniden sıfırdan başlıyorum 1K yapıyorum yine onu da götürüp yine veriyorum örnek veriyorum aktarmalı gidiyor 😄😄😄😄
Ozaman biriktir abi öyle gir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...