Ayrıldın mı sen dost puahaHer şey ölür sinyal ölmez demişler. Yalnız kim borçları neredeyse kapattım dediyse 1 hafta içinde paket oldu dost
Ayrıldın mı sen dost puahaHer şey ölür sinyal ölmez demişler. Yalnız kim borçları neredeyse kapattım dediyse 1 hafta içinde paket oldu dost
hadi bakam bol şans onlara seninde kesene bereket
Kesene bereket dayı
La forumda anlamayana odul mu var kafayimi yedin sen arkadas puahaPara yok para illa ağlayalım mı![]()
Ben kapattım çünkü icra vardı kredi yada kk çıkmıyor kimseden de borç almam ben kanka kafam rahatHer şey ölür sinyal ölmez demişler. Yalnız kim borçları neredeyse kapattım dediyse 1 hafta içinde paket oldu dost
Varolasn hemso
Tebrikler dost umarım tamamen biter borçların sevındım senın adınaRamizAmca/3 * 400
Arkadaşlar bu ara şans açık gitti basketten borçları kapatmak üzereyim çok az kaldı 3 kişiye 400 TL Rol parası atıcam
22.30 Kapanır Liste
TmAz işim var geri gıdecem ondan döndüm
4 kisi nerde la
Saol dostTebrikler dost umarım tamamen biter borçların sevındım senın adına
Bak bana yazdın roll kaptınVarolasn hemso
Ağladım da ne oldu çifte standart uygulandıLa forumda anlamayana odul mu var kafayimi yedin sen arkadas puaha
Valla 5 gündür param bitti ama son 1 ayda baya dağıtım yaptım da forum kadir kıymet bilmiyor artik bende artik kimseye odul vermemeyi düşünüyorumAğladım da ne oldu çifte standart uygulandı
gözyaşların hiç inandırıcı değildi ondanAğladım da ne oldu çifte standart uygulandı
Kimden la anlamadım 😂Ayrıldın mı sen dost puaha
Yarım yarim senle ben4 kisi nerde la
Öyle sana birebir yardımcı olana sadece yardımcı olucaksan gerisinş boşver aç bi çekiliş çıkan alsınValla 5 gündür param bitti ama son 1 ayda baya dağıtım yaptım da forum kadir kıymet bilmiyor artik bende artik kimseye odul vermemeyi düşünüyorum
Ayildin mi dicektim dun sarhostun yaKimden la anlamadım 😂